نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
عزیزم من اینو میخوام بخرم خوبه به نظرت یا نه شما کدوم رو خوردید
من تخصصی که در این باره ندارم،خودم اینارو میخوردم همینجوری رفتم داروخونه اینو گرفتم ریزش موهام الحمدلله از ۷۰ ۸۰ درصد رسیده به ۱۰ ۲۰ درصد
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
من تخصصی که در این باره ندارم،خودم اینارو میخوردم همینجوری رفتم داروخونه اینو گرفتم ریزش موهام الحمد ...
از بین این دو تا عزیزم فرستادی
دوتا و خوردی براتون خوب بوده ؟
خداروشکر خوب بوده
من یه اشتباه کردم یه قرص خریدم نورکرین دادم خواهرم خورد کچل شد دارم دیونه میشم چرا اینجوری شده
از بین این دو تا عزیزم فرستادی دوتا و خوردی براتون خوب بوده ؟خداروشکر خوب بوده من یه اشتباه کردم یه ...
آره اولی پایینی رو خریدم یه دوره خوردم بعد بالایی رو بازم یه دوره خوردم
نه بیوتین کلا برای پوست و به ویژه مو هست نترس کچلی نمیده😁
آره اولی پایینی رو خریدم یه دوره خوردم بعد بالایی رو بازم یه دوره خوردمنه بیوتین کلا برای پوست و به ...
ممنون عزیزم