2777
2789
عنوان

سوال

20 بازدید | 2 پست

بچه ها فردا امتحان نگارش دارم یازدهم انسانی یکی از سوالا اومده طرح نوشته ی خود را با روش بارش فکری پیرامون موضوع باران مشخص کنید 

یعنی چی ؟ کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟؟

سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ .‌.. قد دوم ۱۵۴  ..‌.... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘

بارش فکری ی نوع تدریسه دیگ.ک از بقیه سوال بپرسی و جواباشونو اخر جمع بندی کنی و نتیجه بگیری از گفته هاشون ک مطلبتو درمورد باران بهشون یادداده باشی. حالا توی طرحی ک مینویسی باید ازین روش استفاده کنی.البته این برا تدریسه کتاب شما نمیدونم 😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.