2777
2789
عنوان

بازار بزرگ تهران جمعه ها بازه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 57 پست
عزیزم البالو چه مدرکی بهت داد که تاپیک زده ؟

ظاهرا یه فیلم مسخره فرستاده🤣🤣🤣🤣🤣

من ندیدم 

@آلبالو_خانوم_زرنگ    

مدرک زیباتو بزار بازم🤣🤣🤣🤣

خانوم دماغ سوخته

آبروت تو سایت رفته

نمیدونم با چه رویی دوباره میای

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم البالو چه مدرکی بهت داد که تاپیک زده ؟

فک کنم روان سالم نداره اومده تاپیک من نوشته باید معذرت بخوای

هیچ مدرکی نداد دست یه بچه ی بی گناه با زور میکشید سمت دست خودش نوشته بود نی نی سایت همین

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

ظاهرا یه فیلم مسخره فرستاده🤣🤣🤣🤣🤣من ندیدم @آلبالو_خانوم_زرنگ مدرک زیباتو بزار بازم🤣🤣🤣🤣خانوم ...

تو دیگه چه آدمی هستی مگه نگفتی از خودت و بچه هات فیلم بده چرا عوض میکنی حرفتو ؟

@niniyar_5    

عزیزم بفرمایید گفتم بهتون که همش دنبال دعوا هست 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
فک کنم روان سالم نداره اومده تاپیک من نوشته باید معذرت بخوایهیچ مدرکی نداد دست یه بچه ی بی گناه با ز ...

چرا حرف هاتون رو عوض میکنید ؟ یک درصد از خدا نمیترسید رهبر تون همین خانم گفت من فیلم بدم از خودم و بچه هام!!!

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
ظاهرا یه فیلم مسخره فرستاده🤣🤣🤣🤣🤣من ندیدم @آلبالو_خانوم_زرنگ مدرک زیباتو بزار بازم🤣🤣🤣🤣خانوم ...

تمامش کنین این بحث رو دیگه و بازم ادامه بدین لغو میشین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

آهان فک کردم چه مدرکی داده که باافتخارتاپیک زده 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
فک کنم روان سالم نداره اومده تاپیک من نوشته باید معذرت بخوایهیچ مدرکی نداد دست یه بچه ی بی گناه با ز ...

🤣🤣🤣🤣🤣خیلی محکمه پسندبود،آره من همیشه تاپیکاتون رو میخونم ودنبال میکنم دیدم کامنتشون رو خوب کردی ریپ نزدی جوتاپیکت متشنج شه و هم اینکه حیفه کاربری هامون ارزش نداره .

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

من نمیخوام لغو بشم من رفتم و‌ این حرف تموم بشه روزتون خوش😘😘♥️♥️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

تمامش کنین این بحث رو دیگه و بازم ادامه بدین لغو میشین

چشم عزیزم

ولی میتونم بپرسم تکلیف کاربرهای دروغگو چی میشه؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️