دوستان کسی اطلاع داره که بازار بزرگ تهران جمعه ها بازه یا نه؟
با تشکر
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فک کنم روان سالم نداره اومده تاپیک من نوشته باید معذرت بخوایهیچ مدرکی نداد دست یه بچه ی بی گناه با ز ...
🤣🤣🤣🤣🤣خیلی محکمه پسندبود،آره من همیشه تاپیکاتون رو میخونم ودنبال میکنم دیدم کامنتشون رو خوب کردی ریپ نزدی جوتاپیکت متشنج شه و هم اینکه حیفه کاربری هامون ارزش نداره .
اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
تمامش کنین این بحث رو دیگه و بازم ادامه بدین لغو میشین
چشم عزیزم
ولی میتونم بپرسم تکلیف کاربرهای دروغگو چی میشه؟