2777
2789
عنوان

کسی ارز دیجیتال آشناهست

61 بازدید | 11 پست

حدود یه ماه پیش سه چارتومن دادام داداشم برام رمز ارز بگیره که پس اندازه باشه.فک کنم بیت کوین گرفته ازاون وقت تاحالا هرروز ازش میپرسم میگه ضرر کردی پولت اومده پایین.درحالی‌که طلا و دلار ازاون وقت تاحالا داره میره بالا این همش به من میگه تو داری ضرر میکنی.مسخواستم ببینم واقعا اینجوریه یا داره منو اذیت میکنه؟چون اگه بازار رمز ارز این۹وریه که پولت بی ارزش میشه و مثل طلا ارزش پولت حفظ نمیشه من دیگه رمز ارز نگیرم همون طلا بگیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اسم ارز رو بپرس خودت پیگیریش کن از اینترنت

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
اصل پولتو طلا بگیر. درصد کمیشو بذار برا ارز دیجیتال

ون دیجیتال راحت قابل برداشته گفتم ارز بگیرم که هر وقت خواستم برداشت کنم.مگه میشه درحالی که دلارو طلا داره گرون میشه ارز دیجیتال بیاد پایین

یکی دو روز پیش ی کم ریزش داشت ولی نسبت به یک ماه پیش باز رشد داشته حالا قیمت ۱ ماه پیششو یادم نیست.... ولی خودت عضو ی صرافی میشدی میتونستی ببینی هر روز چقدر نوسان داره چقدر سود کردی...چیز سختیم نیست عضو شدنش...ولی اینکه چه ارزی و کی بخری بفروشی ی کم باید اظلاعات داشته باشی...من خودمم بلد نیستم ولی از ی کانالی سیگنال میداد ی سری رمز ارزایی ک گفتنو خریدم...برای ۴ شنبه شبش بود ی کم ریزش داشت ولی باز داره میره بالا ولی ضرر نکردم نسبت ب اصل پولم 

معامله چجوریه؟میگه تتر خریدم معامله کردم ضرر کردم

میفروشیش از قسمت معامله....بد موقع خریده لابد زودم فروخته ضرر کرده...ی حدی میذارن میگن تو این قیمت شد بخرید اگر مثلا ریزش داشت این حد ضرر ک طمع نکنید بمونید بفروشیدش...ی کم بازار ریسکی ولی بلد باشن خوب سود میده 

میفروشیش از قسمت معامله....بد موقع خریده لابد زودم فروخته ضرر کرده...ی حدی میذارن میگن تو این قیمت ش ...

یه ماه پیش خرید.ازاون وقت تاحالا هربار میپرسم مسگه ضرر کردم.الانم بهش میگم تتر که ارزشش اومده بالا چجوری ضرر کردی.میگه تو ازاین چیزا سر در نمیاری معامله کردم ضرر کردم قبلنم یه بار ده دلار ضرر کردم دوباره جبرانش‌کردم

یه ماه پیش خرید.ازاون وقت تاحالا هربار میپرسم مسگه ضرر کردم.الانم بهش میگم تتر که ارزشش اومده بالا چ ...

بنظرم بجای اینکه پول بدی کسی برات انجام بده بیا خودت فیلم تو یوتیوب و تلگرام و همه جا هست خودت یاد بگیر...با مبلغ خیلی کم ی چیزو بخر تای کم قلق بیاد دستت بعد کم کم بیشترش کن...ی سری کانالم هستن سیگنال میدن....ولی شت کوین نخری ک میگن ارز bnb بخر و از طریق پنکک سوااپ و فلان ک اینا کلاهبردارین..ولی چیزایی ک تو صرافی مجازی هست میتونی بخری ...ی کم فیلم اموزشی اینا ببین تا یاد بگیری خوبه