شوهرم قراربود واسه زایمانم ی النگو بخره ی کقدارم پول جمع کرده بودیم اما از لحاظ مالی کاسبیش ضعیف شد اون پول رو دادم بهش خرج کرد بد اون موقع گفت النگو میگیرم از طرف منو خانوادم باشه چون دخل و خرجمون با خانوادش یکیه منم گفتم باشه چون اونا هیچوقت واسه من کاری نکردن منم توقعی از خانوادش ندارم بدم ک کلأ النگو منتفی شد گفت مامانم گفته ما میخایم گوسفند بیاریم النگو رو خودت بگیر الان ی حسی بهم گفت مادرشوهرم مخشو شسته ک واسم النگو نخره چون الان گفت ب همه بگو برات خریدم من بدأ برات میگیرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بابا همون گوسفند رو هم میخرن تو این گرونی واقعا شاهکاره...خودت که میگی کاروبار شوهرت خوب نیس...بهتره بیخیال شی و تولد بچه تو با فکر به این چیزا به خودت تلخ نکنی... زن وشوهر این جور مواقع هم رو درک نکنن کی پس؟ اگه قصدش نبود برات بگیره از اول بهت نمگفت...کوتاه بیا
بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔 وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟
چرا بقیه باید بدونن شوهر شما برا زایمانتون چیزی میخره یا نمیخره؟
از اول نباید این جور حرفا رو باب کنید
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.
😂😂والا ما با اینکه هنوز بچه هم نداریم فقط تولد و سالگرد ازدواجمون کادویی محسوب میشه اونم اگههههههه یادمون بمونه، اکثر مناسبتارو یه غذای خوب درست میکنیم و مخلفات بیشتری تهیه میکنیم و وقت میگذرونیم همین