2777
2789
عنوان

سوره بقره میخونم رحمم درد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 34 پست
عزیزم منظور اون کاربر کل قرآن نبود که منظورش فقط سوره بقره بود که بعضیا اومدن الکی چیزهای ترسناک درب ...

سوره بقره بزرگترین سوره قران که سید ایات یعنی ایت الکرسی که پر برکتترین ایه اس دران قرار داره 

چطور ممکنه که کسی با خوندن حتی ایه ای از قران صدمه ببینه 

قران برای بشارت به مومنین وترساندن کافرین نازل شده 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
سوره بقره بزرگترین سوره قران که سید ایات یعنی ایت الکرسی که پر برکتترین ایه اس دران قرار داره چطور م ...

عزیزم من از خودم درنمیارم که

توی همین نی نی سایت سرچ کنی میبینی بعضیا همچین چیزایی میگن

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خیلی میترسم از جادو این چیزا چون پدرم فوت شده اونا با ما قطع رابطه هستن

خدارحمتش کنه عزیزم

من شنیدم اگه چهل روز پشت سر هم بزاری خیلی خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من از خودم درنمیارم کهتوی همین نی نی سایت سرچ کنی میبینی بعضیا همچین چیزایی میگن

میدونم عزیزم متاسفانه خیلیا این چرندیات میگن وتو دل بعضیا رو خالی میکنن 

غافل از اینکه قران بزرگترین معجزه بوده وهست وباعث ارامش وبرکت تو زندگیه وهیچ انرژی منفی برای مسلمون نداره 

دوراز جون شما (کافر از ایه قران میترسه) 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
میدونم عزیزم متاسفانه خیلیا این چرندیات میگن وتو دل بعضیا رو خالی میکنن غافل از اینکه قران بزرگترین ...

بله واقعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40