2777
2789

کم مونده شب برم پیشش تو تخت بخوابم کارای اونجوری نمیکنه ولی روح من در عذابه 

عین کسی که تجاو.ز دیده دور از جون 

یه کارایی می‌کنه من زورم میاد حتی برم به مامانم توضیح بدم 

اشتباه کردم به مامانم گفتم بهش بگو انقد خونه که میاد داد بیداد راه نندازه ما خودمون حوصله خودمون هم نداریم این میاد اینجا عقده خالی می‌کنه خسته شدیم داداشم ندارم که ازش محبت ببینم 

این حرفو ذقیییق رفته به بابام گفته حالا اونم ملا داره ابراز محبت می‌کنه 

من چندشم میشه حالم ازش بهم میخوره 

کارایی که یه زنو شوهر قبل سک.س باید باهم انجام بدن انگار با من انجام میده 

هرچی تو خودم نگه داشتم داشتم خفه میشدم دلم خواست با کسی درمیون بزارم

⁦♥️⁩

الهی بمیرم برات 💔💔

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناکامل گفتی چیزی نفهمیدیم ک راهنماییت کنیمبابات بداخلاقهچطور محبت میکنهمن نفهمیدم

دو قطبیه همیشه اکثرا عصبی زود جوگیر میشه 

من همش میگم این مریضه

⁦♥️⁩
ناکامل گفتی چیزی نفهمیدیم ک راهنماییت کنیمبابات بداخلاقهچطور محبت میکنهمن نفهمیدم

بله ناکامل توضیح داده شد، اگه کاملتر بدونیم قضیه چیه بهتر میتونیم راهنمایی کنیم

بله ناکامل توضیح داده شد، اگه کاملتر بدونیم قضیه چیه بهتر میتونیم راهنمایی کنیم

بهتر؟ بهتر میتونی راهنمایی کنی؟؟؟ 

همین الانش هیچ ایده ای ندادین 

دنبال اطلاعات کامل میگردین؟ اگه میخواستم همون اول میگفتم 

مشخصه دنبال کمک نیستی فقط صرفا از روی کنجکاوی اینجایی 

⁦♥️⁩
بهتر؟ بهتر میتونی راهنمایی کنی؟؟؟ همین الانش هیچ ایده ای ندادین دنبال اطلاعات کامل میگردین؟ اگه میخو ...

ببین عزیزم، شما گفتی بابات عصبیه بعد گفتی وقتی مامانت باهاش حرف زده رفتارهای چندش میکنه...

منظورم این بودکه شاید ازنظر تو چندش باشه و منظور بدی نداره،واسه این بود گفتم کامل توضیح بده...مثلا گفتی کارهایی که زن و شوهرها قبل س ک س میکنن انجام میده...منظورت چیه؟ منظورت بوسه از لب؟

آخه عزیزم اطلاعات تو به چه دردمن میخوره که بخوام ازت اطلاعات بگیرم

ببین عزیزم، شما گفتی بابات عصبیه بعد گفتی وقتی مامانت باهاش حرف زده رفتارهای چندش میکنه...منظورم این ...

بله منظوری نداره ولی من چندشم میشه 

نه لب گرفتن نیست 

همونم یکم بهش رو میدادم انجام میداد

⁦♥️⁩
بله منظوری نداره ولی من چندشم میشه نه لب گرفتن نیست همونم یکم بهش رو میدادم انجام میداد

به نظرمن چون که گفتی من داداش ندارم که بهم محبت کنه از بابا انتظار محبت دارم، پدرت دوست داره محبت کنه ولی طریقه درستش رو بلد نیست. از دستش ناراحت نشو