2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه کوچیک دارین بیاین(راجب عروسی)

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 77 پست
چراازصدا ترسید گریه کرد ولی دیگه مسولیتش بامن نبود خخ.شوهرم میگردوندش تاعروسی تموم شه.چون میگفت نیاز ...

الهی 

خب دیگه شیر نمیخواست یا دسشویی اینا نکرده بود؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه دیگه باید قید رنگ مو و چیتان پیتان رو بزنی فقط معمولی برو، لباس مجلسی هم یه چیزی بپوش که شیر بدی

خب نمیشه بدون اونا رفت عروسی که 

اونجوری نرم که بهتره فک میکنه از دستی نرفتم و حسادت دارن بهش😐

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من برج یازده دخترم هشت ماهشه عروسی دوستمه میخوام آرایش خودم کنم مدل مو آرایشگاه لباس هم ساتن ساده دامن پف جلوش دکمه بزنم اگه محدودیت هزینه نداری میتونی مدل‌هایی انتخاب کنی ک بشه شیر داد و زرق برقش بیشترم باشه و اینکه دیگه بچه داری تو عروسی رو صندلی سخته و اصلا اون خوشی نداره اگه بچت گرگرو نباشه میشه کنترل کرد اتاق نماز خونه اینا معمولا تو تالار ها هس دستمال مرطوب میبری  تمیز میکنی پوشک رو 

من عقد رفتم تو فضا باز هیچی نفهمیدم دختر عزیزم گریه میکرد شیر میخواست تا من نمی‌فهمم اشکش سرازیر بود فهمیدم نگاه صورتش کردم دیدم داره گریه میکنه و دیدم اصلا مزه نمیده رفتم تو خونه نشستم انگار رفته بودم مهمونی نه عقد 😐تازه این عقده درحد عروسی بود 

خب نمیشه نرم وگرنه اصلا نمیرفتم میدونی با دختر عموم خیلی راحتم عقدیشم سقط کرده بودم اون موقع ها نرفت ...

اره خب منم میگم ادم این قوانین رو فقط تو نی نی سایت میبینه

اخه عروسی دخترعمو رو مگه میشه نرفت

عروسی رفتن واجبه چون صله رحم رو قوی میکنه

میفهمم واقعا

منم اگه ازدواج کنم و یکی از دخترعموهام نیاد خیلی ناراحت میشم چون خیلی باهاشون صمیمی هستم

عروسی دخترعموم هم یکی از اقوام مامانم فوت کرده بود رفتیم تشییع جنازش و عروسی نرفتیم تا مدت ها زنعموم از دستمون ناراحت بود 

و من واقعا بهشون حق میدم

پسرم پنج ماهس بود عروسی عموم بود دهنمووووو سرویس کردازصدای بلنداذیت میشد جیغ میکشید شیرنمیخورد هیچی ...

خیلی میترسم از این موضوع میترسم مرگم بشه 

تو گوشاش پنبه ای چیزی نمیشه گذاشت؟؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من برج یازده دخترم هشت ماهشه عروسی دوستمه میخوام آرایش خودم کنم مدل مو آرایشگاه لباس هم ساتن ساده دا ...

خدا کنه بتونم واقعا خیلی فکرش برام سخته

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خیلی میترسم از این موضوع میترسم مرگم بشه تو گوشاش پنبه ای چیزی نمیشه گذاشت؟؟

نه چراترس؟بچس دیگه همه بچه ها توجاهای شلوغ و پرسروصدا گریه میکنن اگر هستن کسایی که بهت کمک کنن و نگهش دارن ببرش توگوشاش هم پنبه بزار

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
نه چراترس؟بچس دیگه همه بچه ها توجاهای شلوغ و پرسروصدا گریه میکنن اگر هستن کسایی که بهت کمک کنن و نگه ...

نه متاسفانه چشمم از هیچکس اب نمیخوره 

دست تنهام خودم و خدام مامانمم زیاذ اهل این کارا نیست 

رفیق و خواهر این چیزام ندارم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره خب منم میگم ادم این قوانین رو فقط تو نی نی سایت میبینهاخه عروسی دخترعمو رو مگه میشه نرفتعروسی رف ...

اره بخدا دوساله از عقدش میگذره 

کلی ازم ناراحته فک میکنه از دستی نرفتم یا بهش حسادت کردم دیگه درک نمیکنه که بابا سقط داشتم ی عالمه خونریزی و ... 

الان عروسیشم نرم هیچی دیگه🤦🏻‍♀️ 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یا بچه یکسال نیمی

و چهل روزه رفتم عروسی

بابام کلا پسرمو نگه داشت

دخترمم دست مامانمو خواهرم بود شیرخشکی بود گریه میکرد میدادمش

و دوبار دشویی بد کرد مامانم تو رختکن شون چادرشو گرفت دور بچه سریع عوضش کرد