2777
2789
عنوان

کنکوریا

98 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی زیستش خوبه بیاد آیدی تلگراممو بدم باهم رفع اشکال کنیم،منم زیستم تقریبا خوبه ولی تو کتابا خیلی اشتباه میبینم می‌خوام ببینم من اشتباه میکنم یا کتاب 

لایک نکن،ریپلای نکن

بهتره از معلمی چیزی بپرسی بچه ها ممکنه اشتباه بگن بدتره واسه زیست چجوری میخونی درصدت خوبه؟

پشت کنکوریم معلم ندارم،تو زیستت چطوره؟الان تو فصل ۱ یازدهم خیلی به مشکل خوردم نمیتونی کمک کنی؟

یه روز که یه گفتار رو میخونم معمولا ۱۵ تا تست آموزشی ازش میزنم فرداش ۲۰ تا به بالا تست سرعتی و همینجوری دو سه روز ادامه میدم تا تستای اون گفتار تموم شه،چهارشنبه و پنجشنبه قبل آزمون هم معمولا روزی دوتا آزمون از سالهای قبل میزنم

لایک نکن،ریپلای نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشت کنکوریم معلم ندارم،تو زیستت چطوره؟الان تو فصل ۱ یازدهم خیلی به مشکل خوردم نمیتونی کمک کنی؟یه روز ...

من زیستم زیاد خوب نیس ولی فصل ۱ یازدهم اتفاقا دیروز گ۱ خوندم اوکی بود سوالتو بپرس تونستم جواب میدم

من زیستم زیاد خوب نیس ولی فصل ۱ یازدهم اتفاقا دیروز گ۱ خوندم اوکی بود سوالتو بپرس تونستم جواب میدم

ببین الان من متوجه نمیشم وقتی یه پیام عصبی میخواد مهار شه ناقل مهاری داریم یا فقط ناقل عصبی نابود میشه؟چون آیکیو یه جا گفته موقع مهار پتانسیل غشا نسبت به حالت آرامش منفی تر میشه پس یعنی آرامش نیست پس یه ناقل مهاری داریم،تا اینجا درسته؟بعد یه جای دیگه اومده گفته تو سیناپس مهاری افزایش مصرف ATP نداریم در صورتی که اگه ناقل مهاری ای وجود داشته باشه باید مصرف ATP هم داشته باشیم

لایک نکن،ریپلای نکن

کجای فصل میخوای بگو تا امروز میرم کلاس از استاد بپرسم

ببین الان من متوجه نمیشم وقتی یه پیام عصبی میخواد مهار شه ناقل مهاری داریم یا فقط ناقل عصبی نابود میشه؟چون آیکیو یه جا گفته موقع مهار پتانسیل غشا نسبت به حالت آرامش منفی تر میشه پس یعنی آرامش نیست پس یه ناقل مهاری داریم،تا اینجا درسته؟بعد یه جای دیگه اومده گفته تو سیناپس مهاری افزایش مصرف ATP نداریم در صورتی که اگه ناقل مهاری ای وجود داشته باشه باید مصرف ATP هم داشته باشیم

اینو ببین

درخواست دادم بهت چندتا سوال دیگه هم دارم

لایک نکن،ریپلای نکن

ببین الان من متوجه نمیشم وقتی یه پیام عصبی میخواد مهار شه ناقل مهاری داریم یا فقط ناقل عصبی نابود می ...

ناقل مهاری داریم و کل چیزی که ایکیو گفته درسته چرا فک میکنی حتما باید ATP مصرف شه؟

ناقل مهاری روی کانال دریچه دار پتاسیمی عمل میکنه و باعث خروج پناسیم و منفی تر شدن میشه که کانال دریچه دار هم ATPمصرف نمیکنه 

پشت کنکوریم معلم ندارم،تو زیستت چطوره؟الان تو فصل ۱ یازدهم خیلی به مشکل خوردم نمیتونی کمک کنی؟یه روز ...

معلم نداری؟چراااا؟میخوای باز هم پشت بمونی؟عزیزم این همه فیلم توی تل هست رایگان برای همه ی موسسه ها

چرااونارو نمیبینی؟

ناقل مهاری داریم و کل چیزی که ایکیو گفته درسته چرا فک میکنی حتما باید ATP مصرف شه؟ناقل مهاری روی کان ...

این واسه پس سیناپسیه ولی پیش سیناپسی مصرف ATP افزایش پیدا می‌کنه برای اگزوسیتوز ناقل پس در کل سیناپس افزایش مصرف داریم

اسی یه عکس بگیر از سوال پست کن

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من