2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 6897 بازدید | 366 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به مادر ولایت هم داده میشه؟

یه سری شرایط خاص پدر باید داشته باشه مثل اعتیاد و حبس و خیانت در امانت و سو استفاده و پیری و ضعف و .... 

یه سری شرایط خاص مادر باید داشته باشه ولی خیلی ندیدم به مادر یا خانواده مادری بدن اکثرا میدن به یه شخص ثالث ، قاضی تصمیم میگیره

لعنت به همشونتقاصشو پس میدن مطمئن باش

من قبلا تاپیک زدم در موردش

پاکش کردم 

ولی اینقدر اون زمان بهم فشار عصبی وارد میشود بخاطر حق به جانبیشون داشتم دیونه میشدم

گوشه چشمام زخم شده بود بس که با دستمال اشکمو پاک میکردم

حتی الانم انگار من جرمی کردم 

خانوادش هر جا میشنن منو نفرین میکنن

یا وقتی تو دادگاه منو میبینن کلی بهم بدوبیراه میگن

الان ایشون خودش فدا بچه اش کنه شماها راحت میشین?بعد خودش چی?

اون بچه با اختیار خودش متولد شده؟

ببخشید اون بچه هیچ مسیولیتی در قبال مادرش نداره تو این سن

ولی مسیول تربیت نادرست

ناهنجاری هایی که براش ایجاد خواهد شد

کم بود محبت و نزدیکی از طرف پدر یا مادر

مسیول اینا کیه؟

مطمین باشه اون بچه اگه اختیار داشت 100سال دیگه به این دنیا پا نمیزاشت

یا اگه میخواست پا بزاره شرایط خانوادگی بهتری انتخاب میکرد

خانوما حین ازدواج باید دنبال انتخاب پدر خوبی برای بچه هاشون باشن

بله ولی نه با صرف نظر کردن ازحقمون.

چرا خیلی وقت‌ها ما به عنوان پدر و مادر باید از حقمون صرف نظر کنیم.

چرا؟چون انتخاب اشتباهی داشتیم و هر اشتباهی تاوانی داره.

نمیخوام از نظر شما ایراد بگیرم.

من وکیلم 

بچه‌هایی رو می‌بینم که وقتی مادر یا پدر ازشون می‌گذرن حالا در قبال هر چی

مهریه،طلاق و…نابود میشن.

ما «انتخاب» می‌کنیم که بچه‌دار بشیم

موقع این انتخاب باید مطمئن بشیم که داریم این بچه رو وارد یه زندگی پر مهر و محبت با یک پدر خوب می‌کنیم 

و مرد هم همینطور باید مادر خوبی رو برای بچه‌اش انتخاب کنه

اگر اشتباه کنیم،تاوانش گذشتن از حقه

من به عنوان یه مادر حاضرم از جونم بگذرم اما تحمل یه روز ندیدن بچمو ندارم واقعا اینایی که میگن مهریه ...

من با مجردایی که میگن مهریه و حق حق میکنن کاری ندارم

فقط اون مادری که میگه مهریه . بچه فردا فلان میکنه بیسار میکنه. یعنی واقعا کلمه مادر برام زیر سوال رفت

من قبلا تاپیک زدم در موردشپاکش کردم ولی اینقدر اون زمان بهم فشار عصبی وارد میشود بخاطر حق به جانبیشو ...

پدر و مادر شوهر یه بنده خدایی به همین صورت بدترین جنایت در حق خانوم کردن، حق و حقوقشو ندادن و با چندتا بچه از خونه انداختن بیرون، حتی لباسای خانوم و بچه ها رو ندادن بهشون! علت خیانت و بی بندوباری آقا بود، یکماه بعد که داشتن میرفتن مراسم عقد عروس جدیدی که واس پسرشون گرفته بودن توی خیابون قبل مراسم به فجیع ترین شکل ممکن دو طرف توی ماشین تصادف کردن و فوت کردن و خبرش به ما رسید! دنیا دار مکافاته، دیرو زود داره سوخت سوز نداره! اینو نگفتم که شما منتظر مکافات شدن اونا باشید نه! بعد از این حتا لحظه ای به گذشته فک نکنین و به عقب نگاه نکنین حتی برای انتقام! خدا خودش جای حق نشسته