2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 6935 بازدید | 366 پست
انتخاب پسرم منمحتی مشاور هم گفت چند بار ازش پرسیم فقط تو رو انتخاب کرد

اسی تورو خدا گناه داره 😭 من اشکم دراومد اینارو تعریف کردی 

نمی گم مهریه تو نگیر ولی بچه تو‌ول نکن خیییییلی گناه داره 😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه مادربزرگش هر کاری میکنه ازادهو دم غروب یه پارک و کافه میبره پدرش گاهی فک کنممن بیشتر فکر میکنم ...

آخی الهی دلم برای بچه سوخت واقعا بی گناهه 😞

اینجا گمراه میشی راه درست رو نمیتونی انتخاب کنی 

اگه رو حیه ی زود رنج داری به نظرم بچتو انتخاب کن 

چون اصلا  نمیتونی تحمل کنی

انتخاب پسرم منمحتی مشاور هم گفت چند بار ازش پرسیم فقط تو رو انتخاب کرد

پس درنگ نکن عزیزم پول همیشه بدست میاد میدونم حقت هست و بوده ولی روزهایی که پسرت با تو آرامشو تجربه می‌کنه میلیارد ها میلیارد ارزش داره

از طریق وکیل موضوع حضانت مطرح کن همه جوره محکم کاری کن فردا اگه خواستی ازدواج کنی دبه نکنن

بعدم اول شل نکن نگو کل حق و حقوق 

مذاکره کنید خر پولی هم بدن برا این بچه س

مینیمال 
اسی خود بچه چ جوری دوس داره ؟شما مادری حس ب۰ه رو میفهمی میاد پیش شما شاده میخواد بره میش پدرش عکس ال ...

هر دو جا رو دوست داره ولی وقتی میاد خونه از پیش پدرش انگار از یه مهمونی اومده 

مادرو خواهرش ازش حمایت میکننخیلی کینه ایی هستن

مادر حوصله نگه داشتن چندتا بچه داره؟ چند سال حوصله داره؟ خواهرش چطور؟ الان داغ ان سر لجبازی با شما شاید حمایت کنن وقتی یکم قضیه سرد شد میفهمن نمیتونن خودشون میان میدن، فقط شما ضعف نشون نده، اگه ضعف نشون بدی باختی! نترس ته اش میگی نمیدن دیگه! الانم که مهرو نقد بهتون نمیدن قسطی میکنن احتمالا هرجا دیدین واقعا دیگه چاره ای نیست بازم دیر نشده یقیه مهرو ببخشین جای بچه، همه مردا و مادر و خواهرشون به این معامله راضی میشن!

در ضمن حضانت با ولایت حیلی فرق داره، حواستون به این کلمات حقوقی هم باشه

بعید بدونم کلا به مادر ولایت بدن 

اول پذر بعد جد پدری اگه اونا در قبد حیاط نباشن مادر 

حضانت هم دائمی نمیدن انگار

مینیمال