2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 6910 بازدید | 366 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با این اوصاف بچه با شما خوشبخت تره

من تلاشمو دارم میکنم

اما هر چقدر هم بخوام کار کنم خرجش کنم بازم نمیتونم مثل زندگی بچه ایی که پدر بالاسرش هست خرجش کنم

پسرم اینقدر درکش زیاده

بعضی وقتا مثل همه بچه ها که اسباب بازی میبینه خودشو کنترول میکنه

منم هر وقت گفت یه چیز کوچیک براش گرفتماا

خودش میفهمه برام سخت میگذره میگه نمیخوام مامان

نگران قضاوت بچه نباش، تو الان هر تصمیمی بگیری بهترین تصمیمه، ولی خب حق نیست وقتی کار کردی، همه چیزو ...

خانواده همسر سابقم 

یعنی مادرش و خواهرش به شدت زبون بازن

خواهرشوهرم جداشده با بچه خودش کاری کرد وقتی باباشو میدید خودشو خیس میکرد

من از خدا میترسم با روان بچم بازی نمیکنم

حتی اگه یه روز بره مثل روز برام روشنه که ذات خانواده پدرشو میشناسه و پشیمون میشه

خوب پس درست و حسابی جمع کن نهایت تا ازدواج کنه فرصت داری برا اینکه بتونی لااقل جمع کنی بچتو پیش خودت ...

از این میترسم 

چیکار کنم

تو سری خور نیستم 

اما باید همش کار کنم و وقت زیادی براش ندارم 

هنوزم من بهش غذا میدم

یه بار داشتم بهش ناهار میدادم گریم گرفت 

اخه یکم بد غذاست 

دوست داره برنج نرمتر باشه 

بین غذا ابش حتما باید خنک باشه

شبا پیش خودم میخوابه 

باید دستمو بغل کنه بخوابه

اگه پدر بچه می‌تونه به درستی ازش مراقبت کنه بسپارش به پدرش اگه که میدونی نمیتونه حتما پسرت

نه اون خودشو هم نمیتونه نگه داره 

همه زندگیش دست خانوادشه

فقط دنبال خوشگذرونیه 

از طرفی خیلی پسرمو دوست داره

کلا مدل زندگیش اینه تا غروب بخوابه بعد بره بیرون تا اخر شب

نه اون خودشو هم نمیتونه نگه داره همه زندگیش دست خانوادشهفقط دنبال خوشگذرونیه از طرفی خیلی پسرمو دوست ...

نظر من اینکه از بچه نگهداری کنید خداوند خودش روزی رو می‌رسونه 

نظر من اینکه از بچه نگهداری کنید خداوند خودش روزی رو می‌رسونه

ان شا الله

تا الانم خیلی هوامو داشته

فقط میترسم تحت تاثیر زبون اونا منو رها کنه بزرگ شد

منم ادمی نیستم با روح و روانش بچه بازی کنم

بخوام بترسونمش و اینا

من تلاشمو دارم میکنماما هر چقدر هم بخوام کار کنم خرجش کنم بازم نمیتونم مثل زندگی بچه ایی که پدر بالا ...

میدونم سخته ولی قطعا بچتون با شما آرامش فکری داره و شاید تنها دقدغش این باشه که چرا پدرش کنارش نیست  ولی مطمئن باش اگع کنار پدرش بزرگ شه حسرتاش خیلی بیشتر میشه چون تجربه ثابت کرده که مادر میتونه جای پدر رو برا بچه پر کنه ولی پدر نمیتونه هیچ وقت جایگزین مادر باشه اونوقت حسرت بچت فقط پول و حمایت پدر نیست بلکه چون نقش مادر تو زندگی پر رنگ تره حتی دیدن معلم و مادرای دوستان دیدن عمه و زنعمو و حتی دیدن مادر بزرگش دل بچه رو به غصه میکشونه و مقایسه کردن اونوقت خودش رو نشون میده عزیزم من خیلی دوست داشتم هم مهریه رو بگیری هم بچه رو ولی اگه بین این دو فقط بتونی یکی رو انتخاب کنی قطعا بچت رو انتخاب کن نگران رزق . روزیش هم نباش چون خدا حتی روزی شما رو هم به خاطر پسرتون زیاد میکنه پس به دلت تردید نده  .....

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

یعنی چی؟منضورم قیومیت و حق مسکن و تحصیله

اونا رو هم محضری میتونی بگیری 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم