2777
2789

اولیش اینه که کد ٠۵۱۴*# ۱٠*

بزنید بعضی خط ها مشمول طرح تشویقی شدن من 7گیگ هفت روزه گرفتم، اگه بهتون نداد00بعدی بزنید شاید بهتون دوگیگ داد

دومیش اینه که تراکنش هاتونو از طریق برنامه همراه من انجام بدید، و برنامه آوانو روی گوشیتون نصب کنید، به ازای سومین تراکنش درماه بهتون3گیگ یه روزه و هفتمین تراکنش درماه7گیگ هفت روزه از طریق برنامه آوانو هدیه میگیرید

سومیش اینه که این برنامه ذره بین از طریق لینکش براتون میفرستم نصب کنید برای هدیه خوش آمد بهتون دوگیگ میده و تا50گیگ هم میتونید نت بگیرید

https://zarebin.ir/invite?u=63a2ed78-9da4-46bd-b403-fc7506065d32

سوالی داشتید درخدمتم

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

خودتون امتحان کردین

بله عزیزم الان اسکرین شات میفرستم

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم الان اسکرین شات میفرستم

این برنامه ذره بین هست

خودتون امتحان کردین

این برنامه آوانو

اینم اون کدی که گفتم

ممنونم که گفتی فقط منظورت اینه تراکنش هامون رو از همراه اول انجام بدیم یا اوانو الان کدومو من نصب کنم عزیزم

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
514*‍10*

اشتباهه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

اشتباهه

واای ببخشید اشتباه گفتم

*10*054

کدش اشتباهه

بله ببخشید

بجای 054 مربع بزنید

واای ببخشید اشتباه گفتم*10*054

من زدم گقت شما مشمول این بسته نمیباشید

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....