2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ها؟😂

منظورم اینه پول جمع میکنین میدین یه نفر همه چی میخره یا هر خانواده یلدایی خودشو میبره خونه مادربزرگتون؟؟ 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

استارتر گرخید رفت شوهرشو با لگد بیدار کنه بره گاو بخره برای شام

فکر کرده فقط کادو و اجیل میگیره نمیدونسته باید شامم بدن😂

منظورم اینه پول جمع میکنین میدین یه نفر همه چی میخره یا هر خانواده یلدایی خودشو میبره خونه مادربزرگت ...

یه نفر مسئول میشه برای خرید 

بعد اون هزینه تقسیم میشه یین خانواده ها اون پول رو میدن به اون 

آخه ما خیلی زیاااادیم ، اگه هزینه بر دوش یه نفر باشه کمرش خرد میشه😂

ولی ما ترکیم شامو رسم نداریم فقط میوه و شیرینی و آجیل اینا خانواده پسر هم اصلا موقع شام نمیان دو تیکه وسایل آوردن کیه بیست و خورده ای بز و گوسفند بخره 

پارسال برای یکی از فامیلها یلدایی اوردن شش تاالنگو پالتو کیف کفش اجیل حتی ارکستر. وتالار گرفتن. ولی خانواده دختر فقط چای میوه شیرینی خبری ازشام نبودشب هم گرفتن. از8تا11

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

والا ما شام نمیدیم

شاید رسم اینام نیست

ما یه میوه میخریم اونم مختصر و چای

بعد میوه تززیین شده اجیل شیرینی گل کیک و کادو خانواده دختر میارن.این االبته برای بعد از ازدواجه هاااا.اولین یلدا

موقع نامزدیم که برا یلدا خانواده پسر میارن بازم شام نداریم.فقط میوه و شیرینی و چای.همین.همه اینجوری هستن سمت ما

یه نفر مسئول میشه برای خرید بعد اون هزینه تقسیم میشه یین خانواده ها اون پول رو میدن به اون آخه ما خی ...

خب اسم اون یه نفر مادر خرجه😂😂

ولی ما ترکیم شامو رسم نداریم فقط میوه و شیرینی و آجیل اینا خانواده پسر هم اصلا موقع شام نمیان دو تیک ...

حداقل یه زرشک پلو بدن 

بدون شام خیلی زشته