2777
2789
عنوان

بلاخره منو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یکم درس بخون به جا اینکه دنبال پسرا باشی بپسندنت یا نه اینجوری بعد ازدواجو می خوای چیکا ...

بعد ازدواج که با همون یکی 

کلا من دوست داشتم کم سن تر بودم ازدواج کنم  متاسفانه همش نمیشد ازدواج کنم 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یعنی حرفایی که میزنی عجیبه از نظر من

از چه نظر عجیبه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

می دونم ولی بعد ازدواج چالشات بیشتر میشه با این اخلاقت

مثلا شاید خیانت به طرفم کنم

😕😕 خیلی بدع

دختر یکی فامیلامون ۱۳ عقد کرد تازه عروس خالم با دوس پسرش  ازدواج کرد

ن بابا انقدر ساده ایی و خودتو کم میگیری یه جوری انگار عزت نفس نداری اون ممکنه خدایی نکرده ا ...

مثلا چیکارکنه

😂😁تعدادشونو یادم نیست خداییولی این یکی بگیر بود

ماشاالله زیاد بودن 😂

اخلاقش چطور بود فهمیدی بگیرع؟

باش می‌رفتی بیرون؟ 

میخام بفهمم رل منم بگیره یا نه

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
ماشاالله زیاد بودن 😂اخلاقش چطور بود فهمیدی بگیرع؟باش می‌رفتی بیرون؟ میخام بفهمم رل منم بگیره یا نه

خوب بود اره رفتم زیاد