2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو

من هر آزادی گل میکشم 

امشب زیاد روی گردم

با اینکه همیشه میگم بمیرم راحت شم از این زندگی

ولی امشب حالمبدشده بود

قلبم ک خیلی بد میزد.دستم بی حس شده بود نمیتونستم نفس بکشم

احساس می‌کردم هر لحظه‌میمیرم رفتم دوش بگیرم. چون فیریکم میزنی قشنگ حس میکردم هر لحظه یا ا ور دوزمیکنمیاسکته 

انقد از مردمان ترسیده بودم

هیچ وقت همچین تصوری نداشتم

ک حس کنم دارم.میمیرم انقد وحشت کنم 

من هر آزادی گل میکشم امشب زیاد روی گردمبا اینکه همیشه میگم بمیرم راحت شم از این زندگیولی امشب حالمبد ...

اگه آمادگیشو نداشته باشی که خیلی بده 

از خدا کمک بخواه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اصن تصورشو نداشتم انقددد وحشت کنم دقیقا انگار همون لحظات میدونستم میمیرم خیلی ترسیده بودم از مردن

بله ترسناکه! ولی خب تا عزرائیلو ندیدی نترس، قرار باشه بمیریم ، ایشون زحمتشو میکشن و تا اون دنیا مشایعتمون میکنن! خیلی مهربونه، میاد که با دیدنش زودتر قبض روح بشیم  

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

من از مرگ و جنازه و نماز میت و اون لا اله الا الله که پشت جنازه میگن وحشت داشتم 

تا اینکه پدر خودم فوت کرد اولین بار غسل کردم 

و تمام تشییع جنازه ش دیدم و نترسیدم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

اون چیزی که وحشتناکه اعمال خودمونه. و گرنه مرگ برای مومن مثل بوییدن گل هست.

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko