2777
2789
عنوان

ِلعنت به مردم آزار

115 بازدید | 8 پست

من آدم  بی سیاستی هستم . زود جوش میارمو هر کاری   به ذهنم برسه توی عصبانیت انجام  میدم و هر حرفی میزنم.بلد نیستم  چحوری با همسایه حرف بزنم که  آرامشم برقرار بشه .

همسایه طبقه بالامون مردم آزاره . پشت بوم بصورت غیر مجاز اتاقک ساختن  برای خودشون. از صبح تا شب  در پشت بوم بازه خونمون یخ میکنه.  دود سیگارش  توی خونمونه خفمون کرده.  کلی اثاث  گذاشتن توی راه پله ها.بعضی شبا  ساعت  سه و چهار ... پسراش  دوستاشونو با سرو صدا  میارن خونه  از خواب بیخواب میشیم.مثل امشب مثل اسب و با سرو صدا رفتن بالا   اعتراضم کردیم بدتر  لج میکنن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای درکت میکنم

ما ی شرایط اینجوری داریم تقریبا

توخونه نشستیم اینایی که میان توخیابون دور دور و مخ زنی برای جلب توجه چ صداهایی ازخودشونو ماشین درمیارن

آلودگی صوتی محض 

بااینکه شیشه ها دوجدارس بازم صدای جیغ لاستیکا میاد