2777
2789
میدونی مشکل اینه تو مثلا در یک زمینه مثلا کامیپوتر استاد شدی اما مطالعه ات در زمینه های دیگه ضعیفه ص ...

شما ابن قدر متعصبانه دارید میرید جلو که حتی به امضای بنده توجه نکردید که ببیند من استاد کامپیوتر نیستم 

حتی جرات به چالش کشیدن خودتون رو به خودتون ندادید عزیزم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
انسان علمی واقعی هیچ چیز رو صفر و صد نمی دونه تعصب نداره ذهنش باز هست و فکر عمیق داره کسی رو مسخره ن ...

عزیزم بله هیچ چیز صد در صد نیست 

عرض من اینه شما در علم و مباحث علمی جایی برای مطالبی مثل شیطان و جن و حتی  اثبات وجود خدا نمی بینی اینها مسایل علمی نیستند و علم با این مسایل کاری نداره 

اینها در حوزه باورهای دینی میگنجه و حتی توهمات 

و تمام 

موفق باشی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بله هیچ چیز صد در صد نیست عرض من اینه شما در علم و مباحث علمی جایی برای مطالبی مثل شیطان و جن ...

چطور معلوم این موارد علمی باشند و علم محدود شما نمی خواد بره تحقیق کنه بپذبرتشون؟ 

شما ابن قدر متعصبانه دارید میرید جلو که حتی به امضای بنده توجه نکردید که ببیند من استاد کامپیوتر نیس ...

عرض کردم به طور مثال من والا نه دنبال امضای شما هستم و نه اینکه بدونم در کدوم حوزه فعالی

عزیزم بله هیچ چیز صد در صد نیست عرض من اینه شما در علم و مباحث علمی جایی برای مطالبی مثل شیطان و جن ...

و اصلا شمایی که علم رو باور دارید، معنی علمی توهم رو برای من معنی کنید 

از کجا معلوم همچین دنیایی باشه !

بسته به رابطه ات با خدا تا جایی که ظرفیتشو داشته باشی برات عیان میشه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

جالبه بزرگترین دانشمندان جهان امامان بودن حالا یکی مثل تو اومده دم از علم میزنه برامون

خوب انسانیت چه ربطی به اون وجود اون دنیا داره داریم راجع به موضوع حرف میزنیم بحث رو عوض نکن ثابت کن ...

این حرف ها را نزن کفر هست.خدای ناکرده شما که کافر نیستی. مگه میشه جهان آخرت وجود نداشته باشه!!!!!

چطور معلوم این موارد علمی باشند و علم محدود شما نمی خواد بره تحقیق کنه بپذبرتشون؟

من کاری به علم خودم ندارم 

نمیدونم تعریف علم رو میدونی یا نه ؟

عرض کردم این قانون هست در علم این مسایل جایی ندارند حرفم کاملا واضحه 

اگر جایی دارند و شما مقاله علمی دیدید بیارید ما هم بدونیم 

در کدام مقاله و در حیطه کدام علم از شیطان و جن حرف زده شده ؟

جز در کتب دینی و مستندهای ابکی صدا و سیما مثل زندگی پس از زندگی 

و اصلا شمایی که علم رو باور دارید، معنی علمی توهم رو برای من معنی کنید

عزیزم به نظرم بیا دیگه باهاش بحث نکنیم کسی که خودش رو بخواب زده چطور بیدارش کنیم خودمون رو خسته میکنیم دیگه جوابش رو ندیم به نظرم 💗

این حرف ها را نزن کفر هست.خدای ناکرده شما که کافر نیستی. مگه میشه جهان آخرت وجود نداشته باشه!!!!!

ولش کن باورهای ما با هم فرق داره 

بهتر است ادامه ندیم 

شماها بر اساس اون جغرافیا ، دینی که بهتون به ارث رسیده ازش تبعیت میکنید ممکن بود در جایی از هندوستان به دنیا بیاید و گاو بپرستید 

در حالی که من ترجیح میدم عقلم رو به کار بندازم 

ادامه ندیم بهتره 

من کاری به علم خودم ندارم نمیدونم تعریف علم رو میدونی یا نه ؟عرض کردم این قانون هست در علم این مسایل ...

یکی از تعریف های علم يعني متعصبانه فکر نکردن 

عزیزم به نظرم بیا دیگه باهاش بحث نکنیم کسی که خودش رو بخواب زده چطور بیدارش کنیم خودمون رو خسته میکن ...

اره واقعا بهتره چون شما حتی چیزی در چنته برای قانع کردن ندارید جز یک سری مفروضات که از اول در ذهنت بوده 

گفتی امامان ، دانشمند بودند کتب علمی دارند آیا ؟

مثلا خیام کلی کار علمی کرد ‌کتابها داره همینطور ابن سینا زکریا اینها چهره جهانی دارند آیا امامان هم اینگونه اند ؟