یکی دو ساعته هر پنج دیقه میرم دسشویی انگار ادار دارم بعد وقتی میرم خیلی کمه و حس سوزش دارم بعد پنج دیقه دوباره حس اینکه ادرار دارم دوباره میرم دسشویی چند قطره ادرار همرا با سوزش بدی میاد دو ساعته اینکارم شده😭😭😭
نه بابا چیری نی فردا از داروخونه شبانه روزی بخر منم دقیق اینحور شدم
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
این مثانته عزیزم چیزی نی یه قرص بهتومیده داروخونه قرص شتشو هست رنگ ادرار زرد میشه نترس دو سه روز بخوری حله من چن بار ایجور شدم
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم