2777
2789
عنوان

نصف شبی دعوامون شد🚶🏻‍♀️😑😂سومین دعوای امشبمون🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 87 پست
نگو میخوای با این احمق دگم ازدواج کنی؟تو باید مادر نمونه باشی؟؟؟؟؟ چه غلطابگو میخواد تو خونه حبست کن ...

نه نمیخوامش🥲 ولی فعلا نمیتونم بگم بیا جداشیم

ولی مشخصه تفاهم نداریم...

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیخوامش🥲 ولی فعلا نمیتونم بگم بیا جداشیمولی مشخصه تفاهم نداریم...

فعلا نمیتونی؟ چرا اونوقت؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
فعلا نمیتونی؟ چرا اونوقت؟

خودم ۲سال پیش رابطه رو باهاش تموم کردم

اون موقع همچین اخلاقای نداشت  یا اگرم داشت اصلاااا به این شدت نبود

الان یکی دوهفتست خودم برگشتم و آشتی کردیم

دوباره بگم بیا جداشیم میگه دختره دیونست 🤦🏻‍♀️

کاش خودش ب این نتیجه برسه تفاهم نداریم و یا حداقل راضی شه بریم پیش مشاور

مشاور اینو بگه

خودم ۲سال پیش رابطه رو باهاش تموم کردماون موقع همچین اخلاقای نداشت یا اگرم داشت اصلاااا به این شدت ...

تو یه آدم بلاتکلیفی

دو هفته ای تموم کنی بهتر از اینه که دو سالتو حروم این کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منممم🥺😂خودم برگشتم بهش🤦🏻‍♀️الان چطوری بگم بیا جدا شیم خیلی عوض شده آخه🥲

واااای ،الان من خندم گرفت که نباید میخندیدم ،این دفعه بهش بگی بیا جدا شیم میاد ترورت میکنه🤣🤭فعلا نگو دست نگه‌دار ،بحث ازدواج‌شد بگو بریم مشاور

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

واااای ،الان من خندم گرفت که نباید میخندیدم ،این دفعه بهش بگی بیا جدا شیم میاد ترورت میکنه🤣🤭فعلا ن ...

میاد منو میبره بیمارستان روانی بستری میکنه😂🤦🏻‍♀️

ببین ی کاری میکم ایندفعه خودش بگه بیا جداشیم😑😂

🥲فیلم تلخی بود

امیدوارم بااین مردسالاره ازدواج نکنی زندگیت مث این فیلمو شه اونم غیرتای شوهرشودوس داشت نزار پای غیرت بزار پای سطح سواد و بی شعوریش

کاربرازن خیلیم وبه

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

امیدوارم بااین مردسالاره ازدواج نکنی زندگیت مث این فیلمو شه اونم غیرتای شوهرشودوس داشت نزار پای غیرت ...

خودمم به این درک رسیدم ازدواج باهاش غلطه