2777
2789
بالاخره هر بازیگری ی فیلم خوب داره ی بد نمیشه که فیلم خوبو نبینی بیایی فقط بده رو قضاوت کنی

سریال واقعا سخته و خسته کننده من کاری به شخصیت الهام ندارم ولی از رو همون سریال میشه فهمید که اگه آبش باشه بازیگر قابلی هست یا خیلی های دیگه شون . اینم باید در نظر گرفت که گاهی سطح فیلم بازی بازیگر رو پایین میاره و کارگردان و نویسنده هم باید بلد باشن که نقش خوب تعریف کنن و بازی خوب بگیرن ایشون همه رو گفتن بده  

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوتن شکیبا

مریلا زارعی 

محسن تنابنده 

مهران مدیری

بهرام افشاری

جواد عزتی

رعنا آزادی ور

مهدی پاکدل

شبنم مقدمی

ریما رامین فر

امیر جعفری

شهااااااااب حسییینی🥰

فاطمه معتمد آریا

ترانه علیدوستی 

و

.

اینا خیلی خوبن😍

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞

حالا شما مختار ببین کیف کن👌😂😂😂پوست شیر زخم کاریخاتونجیرانیاغیخونسردمهمونیدر انتهای شب و ....هیچک ...

مختار صد هیچ همه اینها رو میزنه به ولله 

مختار کجا اینا کجا

اینا هم قشنگن شهرزاد خاتون پوست شیر اولا از نظر ژانر بی انصافیه مقایسشون کنیم ولی بخوایمم کنیم مختار صد هیچ میزنه همه اینها رو

من مذهبی نیستم ولی قطعا داستان و بازیگران مختار از اینهایی که گفتی بهتر بود 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اسی بجای نفر اول دوم نوشتن اسماشون رو می نوشتی بهتر بود

همش ریپ میزنن من کنجکاو میشم برمیگردم ببینم مثلا نفر دهم کیه😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
همین که اون سریالای چرتو پرت رو میای با مختار مقایسه میکنی یعنی هیچی از فیلمو سریال نمیفهمی حاضرم ...

دقیقا دقیقا دقیقاااا

من عاشق شهرزاد بودم ولی میگم شهرزاد در مقابل مختار هیچی نیست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
دقیقا همچین فیلمایی مث مختار و یوسف پیامبر واقعا اثرات ماندگار هنری تاریخی دینی هستن و اونقدر پروژه ...

اینا تحت تاثیر جوکهای بی مزه ای هستن که توی مجازی علیه مختار و یوسف پیامبر ساختن، وگرنه با چشم خودم میبینم طرف حتی یک بار هم ندیده مختارو و ناراحته از تکرارش! خب به تو چه، شماها که صدا و سیما نمی بینید و همش درحال تماشای سریالهای فاخره ترکیه و سیمای خانگی هستید  خب پس به شماها چه که ناراحتید؟ مخاطب صدا و سیما خودش درخواست میده! من از کیمیا متنفرم، یوسف پیامبرو هم زیاد نمیبینم چون برام تکراری شده(دیدن این سریال خیلی مهمه)، سریالهای جدید صدا و سیما هم نود درصد جالب نیستن و تمایلی ندارم برای دیدنشون ولی، مختار فرق داره! این سریال یه شاهکاره تاریخیه! امیدوارم سریال حضرت موسی و سلمان فارسی هم همینقدر جذاب باشن، مخصوصا سریال حضرت موسی که خیلیا تلاش میکنن این سریال ساخته نشه! 

وقتی یه سریالی رو الکی الکی مسخره میکنن یعنی داریم تلاش میکنیم که کسی این سریالو نبینه، یعنی ما نمیخوایم این سریال دیده شه! وگرنه چرا پایتخت که چندین برابره مختار پخش شده رو کسی مسخره نمیکنه و براش جوک نمیسازه؟

یه مشت جوگیر هم زرتی تحت تاثیر قرار میگیرن

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟