2777
2789

دیدین یسری مردا خیلی سنگین و رنگینن 

اصلا نترس و شجاع با ابهت

چهارشونه و چهره مردونه 

با شخصیت و.....

من آرزوم چنین مردی بود 

شوهرمم تا حدوی همینطوره 

ولی هم چون یکم خجالتیه هم شکم آورده هم سنش پایینه فعلا وشاسد چون همش پیشش هستم اونجور کامل نیست

مثلا هیکلی هست اما چهارشونه چهارشونه نه

سنگینه اما تو خلوت میبینی اون سنگینیشو از دست میده یا میش دوستای صمیمی شوخی میکنه و فلان

شجاع و با ابهت هست 

ولی خودشو دست کم میگیره 

چهرش هم مردونس تقریبا

چیکار کنم اونطور بشه 

موهای شوهرم یکم فره و خیلی پرپشت 

مردونه طور میده عقب  مدلش نمیدونم چیه 

میگم بگم کوتاهش کنه خیلی کوتاه در حد کچل میکنن ولی مو دیده میشه بعد ریش بلند بزاره  الان ته ریش داره همش

خوبه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منی که‌نامزدم اینجوریه ولی خودم شوخ طبعم🤣(عاشقشم و با دنیا عوض نمیکنم یه تار موشو)

اونم مثل تو یه زن میخاد که خیلی مستقل و محکم باشه،کسی که تو سختیا بتونه بهش تکیه کنه،برعکس من‌ یه دختر لوسم😂

شوهر کردی یا کشتی گیر واسه تیم ملی؟ چهارشونه ای چهارشونه نیست چیه دیگه

آخه مرد باید ابهت داشته باشه اصلا خاص باشه 

شوهرم گاهی هست اکثرا بیرون میاد خونه عوض میشه من خوشم نمباد با من راحته یا با خانوادش میشینه غیبت