2777
2789
عنوان

اگه دختر مجرد بودین ودرامدتون ماهی 40 میلیون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 55 پست

۴۵ به بالا اوکیه 

همون ۴۰ هم اوکیه 

از نظر من با ۳۰ هم اگه آدم خوبی بود اوکیه

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

دختر؟ حقوق ۴۰؟ ازدواج؟؟چقدر باید بدبخت باشم که با این شرایط به ازدواج حتی فکر کنم؟خدایا عقلم و ازم ن ...

حقوق ۴۰ چه ربطی به ازدواج نکردن داره؟

یعنی شما فقط ازدواج میکنی که یکی خرجت رو بده؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اندازه خودم باید باشه حداقل

اینم بگم پولامو به کسی نمیدم ولی مثلا اگه خواست خونه بخره قسطاشو پرداخت میکنم به شرطی که سند خونه به اسم خودم باشه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

دختر؟ حقوق ۴۰؟ ازدواج؟؟چقدر باید بدبخت باشم که با این شرایط به ازدواج حتی فکر کنم؟خدایا عقلم و ازم ن ...

یعنی چی؟!

این همه خانم هستن که درامدهای خیلی بیشتر از این عدد دارن و همسر و بچه هم دارن

شما فقط برای پول کندن از مردها ازدواج میکنید؟!

یعنی چی؟!این همه خانم هستن که درامدهای خیلی بیشتر از این عدد دارن و همسر و بچه هم دارنشما فقط برای پ ...

من یک نفر ام . با یک مرد هم ازدواج کردم.

واسه پول ازدواج نکردم ولی به خاطر پول خیلی اذیت شدم.  

طرز صحبت کردنت قشنگ نیست اگه خودت  و مامانت واسه پول کندن از مردا ازدواج میکنین بقیه رو جمع نبندین

حقوق ۴۰ چه ربطی به ازدواج نکردن داره؟یعنی شما فقط ازدواج میکنی که یکی خرجت رو بده؟

من ازدواج کردم که خانواده تشکیل بدم و خوشبخت بشم. ولی وقتی نتونستم کار کنم و درآمد داشته باشم ، به خاطر پول اذیت شدم. نکنه خودت از اونایی هستی که تور میکنی خرجت کنن ؟ وگرنه منظور من و اینطوری متوجه نمیشدی

من یک نفر ام . با یک مرد هم ازدواج کردم.واسه پول ازدواج نکردم ولی به خاطر پول خیلی اذیت شدم. طرز صح ...

شمایید که میفرمایید دختری که انقدر درامد داره نباید به ازدواج فکر کنه

اگر درامد بالا داشتن رو دلیل بر عدم ازدواج میدونید پس دارید برای پول ازدواج میکنید دیگه

حرف خودتونه، اگر بهتون برخورده حرف و ذهنیت خودتون رو اصلاح کنید

من ازدواج کردم که خانواده تشکیل بدم و خوشبخت بشم. ولی وقتی نتونستم کار کنم و درآمد داشته باشم ، به خ ...

شما برو نظرت رو بخون بعد بیا بپر به مردم.

فکر کنم شماهم از اون دسته دخترایی بودی که نتونستی مرد پولدار تور کنی تا به آرزوهات برسونتت الان عقده ای شدی

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
شما برو نظرت رو بخون بعد بیا بپر به مردم.فکر کنم شماهم از اون دسته دخترایی بودی که نتونستی مرد پولدا ...

اتفاقا من از اون دخترایی بودم که تو سن کم با یک پسری که سن اونم کم بود ازدواج کردم . همه چی رو باهم ساختیم و تلاش کردیم سختی کشیدیم ولی الان بهترینش و داریم خداروشکر، ۱۱ سال زندگی کردیم و سختی کشیدیم ولی عقده ای اسمش نیست ، روزگار دیده اسم مناسبشه . به عنوان مادر حاضر نیستم دخترم مثل من زندگی کنه . میخوام کار کنه دستش تو جیب خودش باشه و تن به هر ازدواجی نده . هر مردی لایق ازدواج نیست

شمایید که میفرمایید دختری که انقدر درامد داره نباید به ازدواج فکر کنهاگر درامد بالا داشتن رو دلیل بر ...

واقعا ارزش نداره این همه سختی ای که تو تو زندگی هست و به جون خرید . واقعا تو زندگی ها مشکلات زیاده و تو هر زندگی ای هم یک مشکل وجود داره . زندگیه مجردی با درآمد بالا به مراتب سختی کمتری داره نسبت به ازدواج