2777
2789
ممنونم ازت خدا کنه خدا از دهنت بشنوه همون ناخواسته بشه .اگه یه زمان بشم به این زودیا نیس؟

نه صبور باش به خدا بسپار وقتی خدا انداخته به دلت حتما براورده میشه  نذر کن برای علی اصغر 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.... 
نه صبور باش به خدا بسپار وقتی خدا انداخته به دلت حتما براورده میشه نذر کن برای علی اصغر

دلم واسه پسرم میسوزه هی میگه اجی بیارین واسم.تنها .دعاکن واسم توروخدا معجزه بشه باردار بشم دومی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلم واسه پسرم میسوزه هی میگه اجی بیارین واسم.تنها .دعاکن واسم توروخدا معجزه بشه باردار بشم دومی.

الهی 

صلوات فرستادم 

انشاءالله که به مراد دلت میرسی تا میتونی زیارت عاشورا بخون نذر کن 

بسپر به خدا  استرس نداشته باش

چشم حتما. زیاد نذر کرد خدا ان شالله جواب بده.

درضمن وقتی بیخیال باشی زودتر اتفاق میفته رها کن  بهش فکر نکن اون وقت یهو میبینی بارداری   

درضمن وقتی بیخیال باشی زودتر اتفاق میفته رها کن بهش فکر نکن اون وقت یهو میبینی بارداری

ابجی توکه داری میگی بگو ببینم من چطورم ببینم درست میگی اگه گفتی یه سوال دیگه ازت میپرسم 😁