2777
2789

من چهار و سال خورده ای میشه که به یه شخصی علاقه دارم که اون از این علاقه خبر نداره خیلی سعی کردم فراموشش کنم ولی نتونستم، تموم اون ملاکا و ویژگی هایی که من تو یه پسر میخوام تو اون شخص هست میخوام چند وقت دیگه برم و همه چیو بهش بگم اینکه چقدر بهش فکر میکنم و دوسش دارم

اینم بگم هر دوتامون همسنیم یعنی من ۱۹ سالمه و اونم ۱۹ سالشه فقط تفاوتمون اینه که اون چهار ماه ازم کوچیکتره و دانشگاه میره ولی من هنوز دانشگاه نرفتم

یکی بهم گفت داری اشتباه میکنی پسر باید ۵ تا ۱۵ سال از دختر بزرگتر باشه چون پسرا خیلی دیرتر از دخترا عقلشون میرسه پسر نباید همسن دختر یا از خودش کوچیکتر باشه چون مثل این میمونه که انگار داری بچتو نگه میداری و بهش شیر میدی بعدشم اگه یه همچین موردی باشه که عقلش بیشتر از دختر همسن خودش برسه و عاقل و زرنگ باشه و دانشگاه هم رفته باشه مگه احمقه یا مغز خر خورده که بیاد دختر همسن خودشو بگیره وایمیسه سنش یکم میره بالاتر بعد میاد یه دختر ۱۰ سال از خودش کوچیکتر میگیره بخدا به فلان چیز قسم میخورم اون نمیاد تورو بگیره اینا رو امروز یه خانمی بهم گفت

خیلی حالم بده و بهم ریختم دیگه هیچ امیدی ندارم همش میترسم که نشه کارم فقط شده گریه

به نظرتون من باید چیکار کنم هر چی میدونین یا به ذهنتون میاد بگین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از۱۵سالگی میخوایش

😐😐

بیخیال اصلا گیریم که قبول کرد بهش گفتی اون هنوز تازه بالغ شده ولت میکنه میره سراغ کس دیگه بیخیال این عشق شو

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

حالا به فرض گفتی بهش مگه میدونی اونم میخواد باهات اوکی بشه که انقد جدی داری بهش فک میکنی؟اصلا اوکی باهات دوستم شد مگه قراره باهات ازدواج کنه

خیلی حدی گرفتیش

بعدم پسر ۱۹ ساله چی داره که همه معیاراتو داره.هنوز حتی باهاش هم کلامم نشدی

بحث اصن سن نیست

بحث اینه که تو به کسی وابسته شدی که اون اصلا شاید بهت اهمیتی نده و این باعث میشه تو بیشتر بهش فکر کنی و به همین شکل بیشتر بهش کشیده میشی

توی اون شهری که هستی اصن توی کشور تو جهان هزااارتا بهتر از اون هست که بتونه دوستت داشته باشه

تو فکر میکنی دوستش داری ولی مطمعن باش این‌نیست،در اینده اگه کسی بیاد توی زندگیت و دوستت داشته باشه به این روزا میخندی 

فاصله سنی مهمه ولی سن اون آقا مهمتره که خیلیی بچست 

چطور ویژگی های یه شخصیو که میخوای توی آدم ۱۵ ساله دیدی ؟ بقول خودت ۴ ساله عاشقشی 

یه بخش کلانی از آینده شخص شغلشه که هنوز مشخص نیست 

پسر زیر ۲۰ سال هنوز معیاراش مشخص نیست تا سال بعد هزار جور تغییر می‌کنه چجوری میخوای روش حساب کنی ؟ 

همسن بودن زمانی ایرادش کمتره که مثلا هر دو طرف ۲۸ باشن 

اون پسر تا چندسال دیگه یه آدم دیگه میشه چطور معیاراتو توی اون دیدی اون هنوز بلوغش تموم نشده حتی

از این بابت که همسنین میشه گف هم خوبه هم بد یعنی بستگی به عقل و فهم طرفت داره منو همسرم۷ سال اختلاف داریم عقل و فهممون باهم همسانه همو درک میکنیم و از این بابت راضیم ولی قضیه تو اینکه شما دوطرفه عاشق هم نیستین و یه طرفس پس سعی کن سرگرم کنی خودتو و قیدشو بزنی چون رابطه ای که عشق یه طرفه باشه اشتبااهه عزیزم و اینکه سعی کن از قلبت بیرونش کنی نظر من اینه بازم هرجور خودت صلاح میدونی