2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاید

84 بازدید | 13 پست

دخترم چندروزپیش اسهال استفراغ شد بردم دکتر خوب شد حالا امشبم دوباره استفراغ کرد خیلی نگرانم ازچی میتونه باشه اگ تجربه ای دارید ممنون میشم بهم بگید 

ادامه همون اگ شربت ضدتهوع داری بهش بده

دختر من سه روز صبح فقط بالا میاره اسهال ایناهم نداره دوبار بردم دکتر خیلی نگرلنم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادامه همون اگ شربت ضدتهوع داری بهش بدهدختر من سه روز صبح فقط بالا میاره اسهال ایناهم نداره دوبار برد ...

اره بهش دادم ضدتهوع دخترمن خوب شده بود کامل اینکه دوباره بالا اورده خیلی نگرانم کرده 😭

اره بهش دادم ضدتهوع دخترمن خوب شده بود کامل اینکه دوباره بالا اورده خیلی نگرانم کرده 😭

نگران نباش آخرای ویروس

چند سالشه دخترت؟

تب هم میکرد؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
تب نمیکرد فقط اسهال استفراغ شد بردم دکتر خوب شد تاامشب ک دوباره استفراغ کرد

نگران نباش عزیزم پارسال هم دختر من اسهال واستفراغ گرفت استفراغش میدیدی قطع میشد بعد یه روز یبار استفراغ میکرد همون ضدتهوع بده بهش

توکل برخدا مرسی ک جواب دادی 🙏

فدات

شما هم لطفا دختر منو دعا کن خوب شه این فقط استفراغ داره خیلی نگرانم اصلا معلوم نیست ویروس یا چیه

بله حتما انشاالله ک هرچه زودتر خوب میشه 🙏

سپاس خواهر

خدا دلتو شاد کنه