2777
2789
عنوان

عروس هلندیم از بینیش خون اومده و سرش ضربه خورده😭کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 60 پست
بعد همیشه رو قفسش یه روسری کهنه بنداز یه سمتش رو بلند بنداز ک بگیره یه سمت قفس رو مخصوصا موقع خواب د ...

حتما همینکارو میکنم

آخه من چون دیر بیدار میشم روش چیزی نمیدازم

ولی از امشب میندازم به شوهرم میگم صبح رفتنی از رو قفسش برداره

تا من بیدار نشم جیکش درنمیاد الهی فداش بشم😥

اگر کلا خاموش کنیم چی؟؟ تا حالا مشگلی نداشت ولی امشب دیدیم خیلی داره میترسه همرو خاموش کردیم تا برق ...

پرنده من ک دوست داره یه نوری باشه 

اگ خیلی تاریک باشه تا یه صدای کوچیک از بیرون بشنون استرسی میشن یهو خودشونو میکوبونن به قفس و اسیب میبینن 

پرنده اسی هم احتمالا ترس شبانه داشته پر زده تو قفس کوبیده شده به دیواره قفس خونریزی کرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا پت همینهمنم ازینکه یروز از دستش بدم واقعا وحشت دارم الان ناراحتم چون عصبی شده بخاطر اینکه برقا ر ...

من حیوونای دیگه هم داشتم، این فرق داره، هرکی میبینم داره همینجوریه مگر اینکه کلا کاری با عروسش نداشته باشه و بهش اهمیت نده!

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

حتما همینکارو میکنمآخه من چون دیر بیدار میشم روش چیزی نمیدازمولی از امشب میندازم به شوهرم میگم صبح ر ...

کامل نپوشون ها فقط یه سمت قفس رو بپوشونه نیاز هم نیست برش داری بزار بمونه بهش عادت کنه 

قفس من روی چهارپایس نباید بزاریش رو زمین یکم ارتفاع داشته باشه قفس یه سمتش دیواره ، ۳ طرف دیگش بازه ک یه روسری میندازم روش یه سمتش رو پوشش میده 

فقط ۲ طرفش باز میمونه

پرنده من ک دوست داره یه نوری باشه اگ خیلی تاریک باشه تا یه صدای کوچیک از بیرون بشنون استرسی میشن یهو ...

آره مال مادرمینا هم بابام صبح زود هوا تاریک بود اومده بره سرکار خودشو زد به قفس یه مدت پرریزی کرد ولی الان خوبه

آره مال مادرمینا هم بابام صبح زود هوا تاریک بود اومده بره سرکار خودشو زد به قفس یه مدت پرریزی کرد ول ...

اره خیلی خطرناکه 

جاشم باید سرد نباشه سرما میخوره دما سنج داری ؟ میگن باید دما باید ۲۸ باشه براشون 

اره خیلی خطرناکه جاشم باید سرد نباشه سرما میخوره دما سنج داری ؟ میگن باید دما باید ۲۸ باشه براشون

کلا ما دمای خونمون خوبه

طبقه پایینیمون شومینه داره دقیقا پایین همون میزی  که قفسش توسه

آها یه ورش بندازم فقط آره رو میزه تو ارتفاعه

اره یه سمت باشه کافیه یه نور خیلی ملایم هم براش بزار همیشه ک مستقیم نباشه سایه هم نندازه 

نره یا ماده ؟ چند وقتشه ؟ مال من پسره انقدم با محبته ک حد نداره صدای ماشین شوهرمو میشناسه تا میاد دزدگیرو میزنه جیغ میزنه براش 🥹🥹

میخوام براش ماده بگیرم 

کلا ما دمای خونمون خوبهطبقه پایینیمون شومینه داره دقیقا پایین همون میزی که قفسش توسه

من دماسنج دیجیتالی گرفتم دیگه خیالم راحته چون عروس حیلی حساسه زود مریض میشه این کانالی ک فرستادم بالاتر هست لینکش خیلی گروه خوبیه هر سوالی داشته باشی جواب میدن ادمین ها دوس داشتی عضو شو

منو خیلی کمک کرد 

اخه خیلی کوچولو و گوگولین😥

خیلی شیرینن واقعا! دختر خالم ده روزه خریده ، وحشتناک بهش وابسته شده! خواهرم میخواد بعد از عروسیش بخره، فردا بهش زنگ میزنم منصرفش میکنم

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

اره یه سمت باشه کافیه یه نور خیلی ملایم هم براش بزار همیشه ک مستقیم نباشه سایه هم نندازه نره یا ماده ...

ای ننهههه😥واسه منم نره میخونه ولی هنوز حرف زدن بلد نیس ۵ ماهشه 

دوتا دیگه داشتم ولی انقدر که اینو دوسدارم اونارو دوسنداشتم این یجور دیگس برام😥

برای مادرمینا هم تا صدای در پارکینگ میشنوه بابام میاد شروع میکنه جیغ جیغ کردن😍

خیلی شیرینن واقعا! دختر خالم ده روزه خریده ، وحشتناک بهش وابسته شده! خواهرم میخواد بعد از عروسیش بخر ...

آره واقعا من پشیمونم چون خیلییی وابستگی میاره هرجا میرم دلم پیششه که تنهاس الان