امشب همه جمع بودیم پدر مادر من خانوادهجاریم و خواهر شوهرم و مادر شوهرش همه شام دعوت بودیم ،پدر و مادر من زودتر رفتن،همه دور هم نشسته بودیم چندبار پدرشوهرم بابامو به اسم و بدون پیشوند اقا یا کربلایی اسم برد ،چندبار شنیدم ناراحت شدم منم تو جمع گفتم بابای منو میگید؟من تا حالا اسمشو بدون اقا یا کربلایی نشنیدم واسم عجیب بود ،همه سکوت کردن شوهرم میگه خیلی حساسی نمیگفتی بهتر بود واسه همین عذاب وجدان دارم ولی هر جوری فکر میکنم کارم درست بوده نظر شما چیه؟
ایشون کارش درست نبوده اما نمیگفتی بهتر بود دیگه گذشته ...برای منم البته عجیبه من پدرم خدا ببامرز و مادرم یادم نمیاد اسم همسرم رو بدون آقا گفته باشن و این همیشه باعث شده یه پدره احترام ببنشون حفظ سه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم بهرحال خودت جمع خودتونو بهتر میشناسی که پدرشوهرم منظوری داشته یا نهاز نظر من که حرفت بد نبودای ...
نمیگم منظوری داشت چون اونجور ادمی نیست ولی خب حتی اگر کسی پدرشوهرمو هم تو جمع رسمی اسمشو بیاره واکنش نشون میدم نمیگم تندی میکنم نه اما یه چیزی میگم ک طرف بدونه حدشو نگه نداشته
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)