2777
2789
عنوان

با جاری که خیلی ازت کپی میکنه باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقییییییییییقا درکت میکنم 

لنگه ی جاری منه 

دقیقا من بزرگترم ولی یکسال بعد از اون ازدواج کردم

تمام جهازشو بعد از دیدن وسایل من تک تک عوض کرد لنگه من گرفت 

دقیقا اصلا پیراهن نمیدونید جدیدا از کن یاد گرفته میپرسه و و و 

فهمیدی چیکار باید کرد به منم بگو

نه ابن کار و نکن بلا خسته میشه هیچ وقت به خاطر جاریت یا فرد دیگه ای با زندگیت بازز نکن اگر میخواس سر کار بری از علاقه برو نه از رو کم کنی جاری اون که میخواد کپی کنه از رو این کار هم کپی می کنه یا اگه نکنه حدا مبخواد اون هم شاغل شه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

خوب از بس خوبی ،شدی الگو ،همه هم می‌دونن وخیلی دوست دارن خانواده همسرت

بزار اینقدر خودشیرینی کنه بترکه 

برو دنبال درسو دانشگاه وکارهای بهتر ،اینا خاله زنک بازیکن همه برای جاریت

اگر جاری اگر خواهر شوهر یا هرکسی ازت تقلید کرد فقط خودت باش و اهدافت رو بچسب بخاطر هیچکس خودت و فراموش نکن قلبت پاک ذهنت پاک بذار بمونه ...بقول یکیک تاپیک زده معلومه خوش سلیقه ای خودتو از همین اول وارد ماجرای رقابت نکن ....هدف اصلی و لذت اصلی از یادت می‌ره ....البته چشم و گوشت باز باشه زیادی پرو شد یکی دوبار بنشون سرجاش ولش کن

واااای کپی دختر خاله من باورت نمیشه یع لباس براش فرستادم گفتم عروسی پسر عمه ام اینو میگیرم باورت میشه رفت پارچه گرفت عین همونو دوخت اون سبزه اس حتی یکمم از سبزه  هم تیره تر پوستش 

من گفتم میخوام یه لباس قرمز بگیرم چون پوستم سفیده قشنگ میشه اونم قرمز گرفت😑😑😑

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

این جاری منه تا میفهمه نمیزاره یک ساعت بگذره درجا اون کارو انجام میده حتی اگه فقط حرفشو زده باشم یا مادرشوهر فضولم گفته باشه منتها تنها فرقش اینه که میخواست منو به کار بگیره خودش راحت بشینه که زیر بار نرفتم

دقییییییییییقا درکت میکنم لنگه ی جاری منه دقیقا من بزرگترم ولی یکسال بعد از اون ازدواج کردمتمام جهاز ...

بعد از اینجا لجم میگیره کپی من برخورد میکنه ولی میگه خودشه 

مثلا من اولین ادمی بودم تو کل خاندانشون عبا مانتویی پوشیدم روز اولی که دیدمو پوشیدم گفت عه منم از اینا سفارش دادم ولی دروغ میگفت بعدش رفت پیجای اینستا منو فالو کرد و سفارش داد از پیجی که من سفارش دادم حالا اون پولدار تره میاد سه چهار تا سفارش میده من اومدم یه مدت دور کنم خودمو از این کد و لباس گفتم شاید ول کنه دیدم نه هی اون داره بیشتز شبیه تازه عروسا میشه و من هیچچچ رنگای منو میپوشید و مثل من میخرید قیل من الکوش خواهر شوهرم بود اون سن ۴۰ سال تیپ میزنه یعنی مانتو مزونی اینا میپوشه ها ولی از مدل زنونه مادرانه ها این کپی اون میکرد الان من تو کلللل عمرش باشگاه نرفته من گفتم باشگاه میرم میگه شوهرم گفته بچه هارو برات نگهمیدارم برو باشگاه 

بعد از اینجا لجم میگیره کپی من برخورد میکنه ولی میگه خودشه مثلا من اولین ادمی بودم تو کل خاندانشون ع ...

میفهممت 

کاملا جاری منه 

والا یه جور عادی رفتار میکنن باهام بعد از کپی کارام که انگار مثلا کار خاصی نکردم مدل روز بازار بوده اوناهم گرفتن  !