سلام خانما،ماتو یکی از بهترین نقاط بالاشهر بهترین خونه رو داشتیم ک چهار واحدی بود،منممتاهلم،برادرم درخواست ارث کرد و خونه رو فروختن و مادرم رف مستأجری و برادردیگم هم رف مستاجری،واون برادرم کدرخاست ارث کرده بود پولشو سر قمار وشرط بندی داد ک باخت زده بود و طلبکارا هر روز در خونه مادرم بودن،الان همون برادرم خانمش ولش کرده و الان داداشم هیجانداره و مجدد قمار کرده و بدهی بالا آورده ،من تو خونه مادر شوهرم طبقه بالاش زندگی میکنم،برادرم سه شبی پیشم اومد خابید،بعد ک خبردار شدم بدهی بالا آورده ترسیدم آدرس مارو ب طلبکاراش نده و اونا خونه مادر شوهرم نیان،بهش گفتم نمیتونم تا کی بهت جابدم دست از کارات بردار و برو کار کن مگه من تاکی هستم،بعد امروز متوجه شدم سه روزه خونه مادرشوهرم میاد میخابع و ازبرادرشوهرم میخاد درو برا بازکنن،خونواده شوهرم غریبه هستن،برادرشوهرم امشب گف مامانم گفته داداشتو راه ندم دیگه چون خواهر مجرد دارم راحت نیس،بعد من ب برادر شوهرم گفتم من اصلا خبر نداشتم خونه شما میومده دیگه راش ندین,الان میدونم داداشم توخیابون خابیده،ب نظرتون زنگ بزنم بیاد خونم یا ن امکان داره طلبکاراش ردشوبزنن وبیان اینجا ابرومون ببرن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱