2777
2789

من همیشه میگم ،خواهرشوهرم گفت چرا میگی باهم بودیم یکی از من پرسید تغییر کردی بخودت میرسیا منم گفتم اسم هرچی دارم و کارایی کردم گفتم 😅آخه چ ایرادی داره مگه 

چرا بهم گفت نگو ☹️

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر منم نیاز نیس بگی . بگی ممنون بعد اگه گفت مثلا فلان کار کردی؟ بگو اره .

ولی نه اینکه بگه تغییر کردی؟ توهم خودت همه رو بگی

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

چقدر خوبه هنوز قلبت پاکه 

مثل قدیمای من 

الان دلم نمیخواد چیزی بگم  البته بقول پست بالایی ک دوست مون گفتن بستگی داره طرف کی باشه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
من شو.رت پروتز دار خریدم ب همه‌گفتم ک برین بخرین😂کار زییایی ک جای خود داره

😁😁😁😁😁

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بستگی داره طرف کی باشه

یکی بفهمه بره خودشم انجام بده که بد نیست 

یبار یکی گفت موهات چقدر قشنگع چی میزنی .من تا اومدم بگم خواهرش گفت هیچی ژنتیک این جوری بوده 🙂آخه این ژنتیک پشم گوسفند بوده 🤣البته پشم گوسفند شوخی بود ولی کراتین کردم یبار بعدش محصولات مو گرفتم 

بنظر منم نیاز نیس بگی . بگی ممنون بعد اگه گفت مثلا فلان کار کردی؟ بگو اره .ولی نه اینکه بگه تغییر کر ...

راس میگی من همیشه دهنم باز میکنم فرداش تصمیم سکوت میگیرم ولی باز همون آدم سابقم .حالا این زیبایی مهم نیست رو همه چیز این جوری هستم .یکی ازم پرسید کتونیت مارک فکر کنم ده تومن پولشه منم گفتم فیک تو حراج گرفتم اونم خندید گفت من کمتر از مارک نمپوشم همه کتونی هام پونزده ملیون هست بعدش پشیمون شدم چرا باهاش هم کلام شدم 

چقدر خوبه هنوز قلبت پاکه مثل قدیمای من الان دلم نمیخواد چیزی بگم البته بقول پست بالایی ک دوست مون گ ...

الانم هم قلبت پاک .آدما ذات درونیش همیشه یکی هست فقط بخاطر ناملایمات روزگار و ادماش یکم تغییر میکنین منم خیلی عوض شدم 

الانم هم قلبت پاک .آدما ذات درونیش همیشه یکی هست فقط بخاطر ناملایمات روزگار و ادماش یکم تغییر میکنین ...

ان شاءالله  همینطور باشه ک گفتی عزیز🌹💖

یکی بفهمه بره خودشم انجام بده که بد نیست یبار یکی گفت موهات چقدر قشنگع چی میزنی .من تا اومدم بگم خوا ...

نه بد نیست ولی وقتی میبینی طرف نمیخواد توضیح بده منم اگه چیزی بپرسه توضیح نمیدم🤣🤣🤣🤣

ان شاءالله همینطور باشه ک گفتی عزیز🌹💖

حتما هست .من تواین روزگار اندازه یه پیر زن تجربه کسب کردم آدمای بد همیشه خودشون رو خوب می‌دونن و آدمای خوب خودشون رو بد 

حتما هست .من تواین روزگار اندازه یه پیر زن تجربه کسب کردم آدمای بد همیشه خودشون رو خوب می‌دونن و آدم ...

چه جالب😁

بهش فکر نکرده بودم