2777
2789

همین الانه الان آره مرتبه. ولی اکثر اوقات بهم ریخته و کثیف. فقط راه میرن و میخورن و میریزن و اسباب بازی و ظرف ظروف تو کابینت پخش وپلا میکنن

یهو میای بگیری بخوابی میبینی کفگیر زیر پاته😂 اون روز انقد دنبال رنده ام گشتم میخاستم گوجه رنده کنم پیدا نکردم بیخیالش شدم اخر سر زیر تخت پسرم پیداش کردم. خونمون بازار شامه واقعا نظم خاصی نداره😁😁😁

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

نه بابا افتضاحه باور کن اونروز داشتم دقت میکردم بهشون من آشپزخونه رو جمع میکردم اینا داشتن اتاق مارو بهم میریختن بعد من رفتم اتاق خودمون جمع کنم رفتن تو اتاق خودشون وسایلارو میاوردن پذیرایی بخدا هرجا میری یه جا دیگه رو میریزن بهم یعنی یه کاری کردن داد بیداد کردم از دستشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عالیه همه چی

آشپزخونه م که برق میزنه پذیرایی رو تازه تمیز کردم

خودشم قربونش برم بالباسای تمیز لالایی خوندم خوابید

خیلی همه چی خووووووبه

واقعا یعنی شما خونتون ریخت و پاشه میخوابید؟

یا للعجببببب

دیدی بعضیا اینجوری حرف میزنن؟

نه عزیزم یه سره ریخت و پاشه

گاهی به خدا به قدری کثیف میشه خونه م حتی تمیزشم میکنم اون صحنه های کثیفی از خاطرم نمیره

ظرفام هم دیگه داره تموم میشه

امروز سه تا چیز شکست!

البته چشم هم بی تاثیر نبود😅

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
یه دختر ۱۱ ساله دارم خونمم کاملا نامنظمه شوهرم میگه کسی که خیلی وسواس تمیزی داره هم خودش و هم دیگران ...

باز خوبه شوهرت اینجوریه من شوهرم قشنگ بهم برمیگرده که مثلا چرا ظرف تو سینکه چرا فلانه و...

من شوهرم وسواس نظم و ترتیب داره و حساسه . مجبورم قبل اینکه از سر کار بیاد و آخر شب مرتب کنم . ظرف هم تو سینک نمیمونه . البته کاری ب بچه نداره میزاره بازی کنه فقط ب من کنایه میزنه منم برای اینکه حوصله ی کنایه و نیش ندارم ترجیحم اینه ک مرتب کنم 

همین الانه الان آره مرتبه. ولی اکثر اوقات بهم ریخته و کثیف. فقط راه میرن و میخورن و میریزن و اسباب ب ...

مثل من الان زیر پام در قابلمه ست😂

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

پسرم بزرگم ده سالشه کوچیکه پنچ سالش خونم بعضی وقتا بهم ریخته میشه ولی وسایل خونه همشون شکسته و خراب از بس تو خونه فوتبال بازی میکنن توپ و قایم میکنم میرن جورابارو توهم جم میکنن باهاش بازی میکنن 😂😂کلن هرجور شده یه چیزی جور میکنن که باهاش فوتبال بازی کنن

سعی ام اینه مرتب کنم.ولی دووم نمیاره،نون ریز میکنه همه جا پخش میشه.پسرمم ۱۰سالشه ،دخترم تازه۱ و رد کرده.

به بچه مدرسه ای میرسم کوچیکه میمونه،به کوچیکه میرسم،شوهر میمونه

فعلا به تعادل نرسیدم که هم بخودم برسم،هم مادر خوب،هم همسر خوب😐

نه بابا افتضاحه باور کن اونروز داشتم دقت میکردم بهشون من آشپزخونه رو جمع میکردم اینا داشتن اتاق مارو ...

عزیززززم

چندتا داری

همین الانه الان آره مرتبه. ولی اکثر اوقات بهم ریخته و کثیف. فقط راه میرن و میخورن و میریزن و اسباب ب ...

رنده خوبه

شوهرم دنبال شورتش بود بعد ی مدت تو باکس ماشین بازیش پیداش کردم🤣🤣🤣

موز و بیسکویت و هله هوله که میدم بخوره تو خونه جاساز میکنه منم خوشحاااال که خورده بچه م🤕😪🤣

ی عالمه قاشق چنگال زیر ماشین لباسشویی یخچال پیدا کردم 🫤

باز خوبه شوهرت اینجوریه من شوهرم قشنگ بهم برمیگرده که مثلا چرا ظرف تو سینکه چرا فلانه و...

نه بابا مال من کم مونده شلوارمو قبل از ورد به خونه در بیاره بیاد تو انقدر شلخته و راحته