2777
2789
عنوان

شوهرم دعا برام درست کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 19 پست
نترس،زعفرونه،اگه دنبالش باشه واقعا،الان تو غذات یا جاییت یا شربت و...هم ریخته،ولی کلا خرافاتن،دعا نو ...

انشالله من که کلی به خدا توکل کردم اما بازم دلم میلرزه ومیترسم

خداکنه زعفرون باشه اینجا یکی گفت خون مردهخیلی حالم بد شد

عزیزم خون مرده وازین قبیل کارا،خیلی کمه،همشون یاد کرفتن با چیزا خوراکی،که نثلا به خورد طرف بدن،والا همون شوهرتم،ت خ م نمیکنه سمت مرده بره،چه برسه خونش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خون مرده وازین قبیل کارا،خیلی کمه،همشون یاد کرفتن با چیزا خوراکی،که نثلا به خورد طرف بدن،والا ...

شوهرم که ادم ترسویی هست تنها خونه نمیمونه و از خون بدش میاد اما واقعا نمیدونم منم ترس به دلم افتاده

شوهرم که ادم ترسویی هست تنها خونه نمیمونه و از خون بدش میاد اما واقعا نمیدونم منم ترس به دلم افتاده

نترس بابا،مادرشوهرم تعریف میکرد که خالم گیر داده بود که رفتی شهرستان از فلان دعانویس برام دعا بگیر،عروسم فک کنم طلسمم کرده هنش مریضم وسردردامم خوب ننیشه،میکفت منم دوس نداشتم برم میش اون یارو،برای اینکه دست از سرم برداره،رو یه تیکه کاغذ چندتا علامت گذاشتم،دورشم مارچه سبز بستم ودادم به خالم،کفت چقدر شد،گفتم خاله پولش مهمون من باش،نمیخواد بدی،خلاصه میکفت بعد یه هفته اومد گفت دستش سبک بوده ،ممنون خوب شدم وفلان،و اون زمان میکفت۲هزار تومنم به من داد

نترس بابا،مادرشوهرم تعریف میکرد که خالم گیر داده بود که رفتی شهرستان از فلان دعانویس برام دعا بگیر،ع ...

ای خدا خندم گرفت تواین استرسی که داشتم

واقعا هم هرچیزی به خودمون تلقین کنیم همون میشه و این دعاها همشون دروووغن