2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنی که باشخصیت و مودب و احترام دار باشه

مستقل باشه و روی پای خودش وایسه

پس انداز کنه ،، ساده نباشه

از حق خودش دفاع کنه

تو سرخوری نباشه

سکوت نکنه ، گول نخوره 

نزاره ازش سواستفاده و زرنگی کنن

ازش حساب ببرن

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

به این که میگن سلیطه نه زرنگ و با عرضه

موافقم 👌🏻

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

حقوق و یارانه موقع واریزی به کارتم ریخته میشه .وتمام وکمال زندگی ب دست من میچرخه یبار فقط یبار زندگیو سپردم دستش همون یکماه شش ماه عقبمون انداخت خودشم میدونه نمیتونه مدیریت کنه.شغلش از شهرمون دوره تو خوابگاه  میمونه دوهفته یبار میاد شهرمون .تربیت بچه ها اداره زندگی درس بچه ها خرید پرداخت قسط .... همچی بامنه سخته ولی دوست دارم زندگیمو خودمم درامد خودمو دارم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗