2777
2789
عنوان

کسی کتاب های صادق هدایت خونده مثلا بووف کور

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه اینجوری نمیشه که🙄😂

پس چیکار کنم من😫

بگو ازکجا دان میکنی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

کتابببین همه کتابا رو از casbox میتونی به صورت پادکست گوش کنی

تو برنامه طاقچه صوتیش هست من صوتی نمیتونم گوش 

کنم نمیفهمم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اونا رو نخوندم ولی اگر دوست داری بامداد خمار رو بخون بعدش شب سراب 

اولی از زبون دختره  داستان روایت میشه دومی از زبون پسره

اگر خوندی که هیچی اگر نخوندی اول باید بامداد خمار رو بخونی بعد شب سراب

اونا رو نخوندم ولی اگر دوست داری بامداد خمار رو بخون بعدش شب سراب اولی از زبون دختره داستان روایت م ...

بامداد خمار خیلی شنیدم حتما میخونم 

مرسی🌱

بامداد خمار خیلی شنیدم حتما میخونم مرسی🌱

وقتی خوندی حتما بعدش شب سراب رو هم بخون بعدش بگو به نظرت حرفای کدوم درست تر بود . من خودم وقتی خوندم اینقدر جذاب بود که دو سه روزه تمامش کردم 

وقتی خوندی حتما بعدش شب سراب رو هم بخون بعدش بگو به نظرت حرفای کدوم درست تر بود . من خودم وقتی خوندم ...

اوکی اونم میخونم ولی تا بیام بخونم عید میشه😕😄وقت نمیکنم با لنا

سلامروزتون مبارک🌹🌷

سلام ممنونم ازلطفت🙂🌷❤️

حقیقتاهیچکس بهم روزمو تبریک نگفته بود حتی شوهرم 

مرسی