2777
2789

من ۳۱ شوهرم ۳۳

چرا پس خیلی وقتا حرفی نداریم با هم بزنیم شوهرم همش داره فکر میکنه یا سرش تو گوشی خوب‌اینطوری آدم سرد میشه بعد اینکه شوهرم یه ذره سوسوله و نازک ولی من یه ذره هورتی ام‌ خخخخخخ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهم حرف نمیزنیم 😐

اگرم بزنیم تهش دعوامون میشه  اکثرا سرش تو گوشیه 

چند روز در هفته باهم حرف میزنیم اونم از گذشته تعریف میکنیم

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

ریطی نداره مثلا تو با همه همکلاسیات که هم سنتن حرف مشترک داشتی؟ نه فقط یه تعداد دوست خاص داشتی  باید روحیات آدما به هم بخوره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
از کدوم گذشته

بچگی 

دوران عقد نامزدی 

البته شوهرم من بیشتر  بخش مثبت 18 یادشه  از دوران عقد با ابو تاب اونارو تعریف میکنه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
خخخخ همشون همینن

بیشترین حرفاییم که خوششون میاد همیناس دیگه باهاش درباره اینجور چیزا حرف بزن 😁