2777
2789

من که هنوز اولمه ولی خیلی دوست دارم تا مقطع بالاتر برم. 

یکی از استادامون خیلی مرد فهیم و با درک و با سوادیه. خیلی جو خوبی داره کلاسهاشون. شدیدا خوبه. خیلی حمایت میکنن از دانشجو. به شدت پیگیرن. کافیه بچه ها سر کلاسشون از یه مشکلی تو دانشگاه بگن، محاله جلسه بعدی نیان و نگن بچه ها پیگیری کردیم فلان موضوع رو.. از واکسن هپاتیت که واسه رشته ما نزدن تا حراست که خیلی به دخترها گیر میده. خیلی هم خوب یادشون میمونه که هر دانشجو کی بود و چه مشکلی داشت و سر کلاس چطوریه.. 

خیلی فراتر از اسلاید صحبت میکنن. همه چیز رو باز میکنن بفهمیم تو رشتمون چه خبره. 

به خاطر اضطراب و ترس از صحبت، خیلی باهام حرف زدن. همین خودش انگیزه ای شد که برم دنبالش. حتی وقت کلاسشونو به دانشجو میدن که بیاد فقط جلو جمع حرف بزنه درباره هر موضوعی. که فقط ترسش بریزه. کار گروهی میدن. خیلی عجییییب آدم خوبین. 

الگوی خوبین برام ایشون. اسم استاد برازندشونه. 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

دوس داشتم واقعا. بنظرم معلم یا استاد خوبی میشدم چون همه بهم میگن خوب درک میکنم و خیلی خوب همه چیو واضح و راحت توضیح میدم و بیان میکنم. به سرم زد ازمون اموزش و پرورش شرکت کنم اما توان خوندن ندارم دیگه. دوس دارم معلم هنر باشم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
دوس داشتم واقعا. بنظرم معلم یا استاد خوبی میشدم چون همه بهم میگن خوب درک میکنم و خیلی خوب همه چیو وا ...

چقدر قشنگ 🌿🌿❤️

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید