2777
2789
عنوان

شما بودین میبخشیدین یا نه

99 بازدید | 11 پست

دوست داشتین بخونین یهو دلم گرفت🥲

ماجرای من اینه برمیگرده به ۵ ۶ سال پیش که من بچه بودم و حدود ۱۴ ساله که با پسر خالم خیلی خوب بودم برام گاهی شکلات وتنقلات میخرید من تو فاز بچگی بودم و تو درس هام کمکم میکرد خونمون میومدن خونشون میرفتیم و.. کلا اون موقع پسرش ۱۰ سال از من بزرگتر بود ولی خالم میترسه که حالا پسرش رو من نظری داشته باشه و طلسم میگیره برا من و..بدبختی های من از همونجا شروع میشه و زندگی پراز بدبختی وبیچارگی وبیماری رو تو سن کم متحمل میشم تا الان...پسرش دوسال بعد ب زور زن داد ولی بعد مدتها اومد به مامانم ماجرارو گفت و طلب بخشش کرد چون عذاب وجدان داشت وگفت از یه فرد یه ودی طلسم گرفته برا من واون فرد مرده که باطل بشه و خودمونم هرچی گشتیم نتونسیم باطل کنیم🥲

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم بتونم ببخشم خب میرفت واسه پسر خودش میگرفت ک دل از شما بکنه چیکار ب کار تو داشته

دقیقا 🥲من این وسط چکاره بودم

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
بیماری چی ؟ واقعا اینو جدی گفته 😐

خیلی بیماری هرروز هن اضاف میشه یکی دوتا نیست اثرات همون طلسمه هست که تا باطل نسه وضع همینه🥲اره کاملا جدی گریه هم میکرد 

عزیزمالانم هنوز آسیب میرسه به شما از جانب اون دع ا؟

اره چون باطل نشده و هرچی بیشتر کهنه تر میشه(زمان میگذره)اثراتش قوی تره🥲

اره چون باطل نشده و هرچی بیشتر کهنه تر میشه(زمان میگذره)اثراتش قوی تره🥲

ای وای من 

بهشون بگید گندی ک زدنو خودشون درست کنن همونطور ک اون زمان گشتن دعا ن و ی س برای ی طفل ١٠ ساله پیدا کردند الانم بگردند یکی رو پیدا کنند باطل کنه وگرنه شما هیچ وقت نمی بخشید

ای وای من بهشون بگید گندی ک زدنو خودشون درست کنن همونطور ک اون زمان گشتن دعا ن و ی س برای ی طفل ١٠ س ...

گفتیم بهش گفت اون ادم فوت کرده وکسی دیگه رو نمیشناسه مامانم بهش گفت نمیبخشتش مادرم این چند سال تا به الان هم پای من زجر کشیده  اونم مثل من ارامش نداره چون میبینه جلوش دارم زجر میکشم هرچی سعی میکنم قوی باشم بازم کم میارم😔

گفتیم بهش گفت اون ادم فوت کرده وکسی دیگه رو نمیشناسه مامانم بهش گفت نمیبخشتش مادرم این چند سال تا به ...

خب بازم بگردن ماشالله خوب ک استعدادش رو دارن خاله خانم

واقعا چقدر راحت گند میزنن ب زندگی ادم بعدم خودشونو میکشنن عقب

خب بازم بگردن ماشالله خوب ک استعدادش رو دارن خاله خانمواقعا چقدر راحت گند میزنن ب زندگی ادم بعدم خود ...

اون بی رحم واز خدا نترسه اگر رحم داشت این بلا سرم نمیورد الانم دلسوزم نیست که اینکارو انجام بده برام🥲