2777
2789
عنوان

دلم برای سگم تنگ شده😔 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 95 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بخدا میخوامیکم اوضاع مالیمون قمر در عقرب شده ترس گشنگی حیونو دارمیه بار کافیه فقط آمپول ویا قرص ...

حالا که اینو گفتی بهت میگم اصلا حیوون نیار

چون واقعا خرج دارن

مخصوصا سگ

نمیشهبهشون از مظر مالی رسیدگی نکرد

سه دوز واکسن که هرکدوم تقریبا یه تومنه 

ب جندین دوره قرص ضد انگل نیازه

تغذیه و وسایل اولیه هم که بماند

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
عزیزم میشه درمورد سگ تون بگین از هزینه هاش مخصوصا خیلی دلم میخواد بخدا بگیرم میمیرم بر سگ

هزینه نداره زیاد فقط وقتایی که هاپ هاپ می کنه بهش اهمیت نده

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
خدا خیرت بده قربونت برم گفتی

فدات بشم

ایشالا خدا اینقدر بهتون بده که بتونید ده تا بیارید و پناه شون باشید❤️

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
مثلا در روز چند وعده غذا میخوره؟چند وعده دستشویی میکنه؟در سال دارو انگل و این چیزا میدین ؟

غذا بیشتربهش مکمل پروتئین میدم ، دستشویی هم یبوست داره میگوزه تو آب براش قطره نعنا ریختم ، یه مدت انگلی شده بود بردمش دکتر تا جواب آزمایش بیاد گمش کردم توله صگ نمک نشناسو 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
فدات بشمایشالا خدا اینقدر بهتون بده که بتونید ده تا بیارید و پناه شون باشید❤️

اخ قربون دعات بشم 🥹چشام اینجوری شدن 

من عاشق سگم خدااااااا 

گربه ای تو بیرون حیاط داریم

تا از خیابون میگم لوسی با صدام بدو میاد تو حیاطمون آخ که یه گربه چاق خیابونیه همش خمیازه میکشه و خماره طفلی 

مثبت اندیش😇