2777
2789
عنوان

دلم برای سگم تنگ شده😔 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 95 پست
من خودم که متاهلم پارسال یه بره شوهرم آورد گفت مادرش مرده صاحبش هم مریض شده می‌خواسته بره رو بندازه ...

ای خدا چقدر سخت😞😞😞😞😞

چه حال بدی به وجود اومده برای هر دوتون

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
من خودم که متاهلم پارسال یه بره شوهرم آورد گفت مادرش مرده صاحبش هم مریض شده می‌خواسته بره رو بندازه ...

اینجور موقع باید نگاش نکنی و جاش نباشی

منم اردکهامو که کشتن نرفتم جاشون و موقع خوردن که شد چون ندیده بودم خوردم گوشتشونو  دلمم نسوخت 

مثبت اندیش😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجور موقع باید نگاش نکنی و جاش نباشیمنم اردکهامو که کشتن نرفتم جاشون و موقع خوردن که شد چون ندیده ...

ارع قرار بود قصاب ساعت دو بیاد و ما قبلش بزنیم بیرون ،،،اما قصاب با عجله ساعت یک دیدم اومد اصلا فرصت اینکه من لباس بپوشم نشد بره از بوی قصاب فهمید و شروع به دویدن و به بع کردن کرد من تحملم طاق شده بود سراسیمه زدم تو کوچه اشکام بند نمیومد رفت تو یه بلوار نشستم و های های گریه کردم ،😓😓😓😓😭

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍