2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 146643 بازدید | 1344 پست

اثر داروهای خواب اوره این چرت و پرتا چیه میگن ؟ 

من سه سال قبل شوهرم تو کما بود بعد ۱۵ روز که آوردمش خونه هنوز تو عالم هپروت بود و شبا بی‌خواب 

دکتر داروهای خواب آورش رو قطع کرد درست شد 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ببخشید من اتفاقی پست شما رو دیدم. نظرتون کاملا محترمه.ولی همه چیز با علم ثابت نمیشه...خیلی چیز ...

بله من قبول دارم خیلی چیزا هنوز توسط علم کشف نشده ولی این دلیل نمیشه هرچیزیو آدم ۱۰۰ درصد باور کنه همیشه باید اگرم خیلی چیزیو باور داری ۹۰ درصد باور داشته باشی همیشه ۱۰ درصد جای شک باقی بذاری 

بچه ها من ۳ سال پیش خونریزی مغزی کردم هیچی یادم نیست... بیمارستان هیچکدوم یادم نمیاد...وحشتناک بودم ...

رهاکین و سرترالین و کلوردیازپوکساید میخوره ولی الان این جوری شده می‌خوام ب دکترش بگم شاید عوض کنه 

الهی که به زودی شفا بگیره و خوب خوب شه😔 منم تجربه شو با همسر سابقم داشتم اونم نزدیک یه ماه کما بود ...

اره خیلی سخته تا کسی مثل من درد نکشیده باشه درک نمیکنه مثلا یکی مثل شما قشنگ حال منو درک میکنه

بله من قبول دارم خیلی چیزا هنوز توسط علم کشف نشده ولی این دلیل نمیشه هرچیزیو آدم ۱۰۰ درصد باور کنه ه ...

بله حرف شما درسته...خودم هم قبول دارم.

اابته برای شخص من بعضی چیزا دیگه برام تبدیل به باور شده...و به یقین رسیدم.

ولی خیلی چیزا هم مثه گفته شما قبول دارم.

بله من قبول دارم خیلی چیزا هنوز توسط علم کشف نشده ولی این دلیل نمیشه هرچیزیو آدم ۱۰۰ درصد باور کنه ه ...

آره خوب حرف شما صحیحه اما اگر نگید علم و دین رو نباید مخلوط کرد ده درصد دیگشم عقاید و دینمون پر میکنه که تمام اینها در قرآن اومده. اما شما که اعتقادی ندارید شما باید نهایت 90درصد به مستندات علمی باور داشته باشید.

پس اگر غیر واقعی باشه احتمال غیرواقعی بودن باورهای شما بیشتره😊

آره خوب حرف شما صحیحه اما اگر نگید علم و دین رو نباید مخلوط کرد ده درصد دیگشم عقاید و دینمون پر میکن ...

باز این حرف شما تحمیل عقیدتون هست باورای من برای خودم باورای شما برای خودت 

اتفاقا احتمال این که باورای من که بر اساس علم و واقعیات هست ۹۰ درصد درسته و باورهای شما ۱۰ درصد شاید هم کمترررر 

اجرتون با امام حسین باشه که انقدر مراقب و نگران همسرتون هستیدمشخصه ادم خوبی بودن و دوستشون داریداین ...

آدم بدی نبود ولی خیلی جاها بدی به حقم زیاد کرد که بعد دو سه سال متوجه شد  حالا چون سنش کمه خیلی بی عقلی کرد بعد فهمید چیکار کرده هشت ماه قبل اون اتفاق زندگی خوبی داشتیم دیگه قدرمو میدونس دیگه چون فهمید اشتباه کرده ولی من چون عاشقش بودم هیچ جوره رهاش نکردم 

انشالله عزیزم

منم خودم قصد ندارم ترکش کنم فقط منتظرم خودش این موضوع وبگه بتونم کمکش کنم حرف پیش کشیدم بعدفهمیدنش و ...

عزیزم بهش بگو احساس میکنم به خاطر غمی که تو دلته و اینا افسرده ای و خودت رو داری خیلی اذیت میکنی بیا بریم مشاوره که کمکت کنه این بحرانها رو پشت سر بداری و....

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
پیش روانپزشک ببریدشونبا دکترش صحبت کنید اگر روانپزشکش تایید کردمپیش روانشناس هم ببرید شاید بیشتر کمک ...

اره خیلی هیچ وقت اینجور اشک ریختنشو ندیده بودم اونم با گلوی پر از بغض