2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 147540 بازدید | 1405 پست

خدا کنه تاپیک نترکه. لطفا اگه کسی اومد تو تاپیک و یه وقت باور نداشت. تاپیکو فقط ترک کنه. 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخرین خودکشیش میدونی کی بوده؟ ولی داغ سختی دیده

نه نمی دونم نگفتن کی من بعدش دقت کردم یه باررگشو که زده بود جاشو دیدم تودستش منم هیچی نگفتم خواستم خودش بگه من نمی خوام اذیتش کنم باپرسیدنم نمی دونم خودش اصلا بهم می گه یاقایم می کنه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

خیلی فراموشی. داره خیلی یادش هیچی نمی‌مونه که ده دقیقه قبل چیکار کردهولی همه رو می‌شناسه سال تولدشو ...

حافظه کوتاه مدتش دچار مشکل شده 

به نرور بهتره میشه 

مغزش دچار اسیب شده خب بهتر میشه

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من تو اتاقمون اینه هست ولی رو به رو نیست خطرناکه؟ من خوابای بد میبینم صبح بیدار میشم بدتر خستم گاهی ...

روش یه چیزی بنداز شبها بله خستگی نشونه اینه که روح درخواب درگیری غیرارگانیک داشته 

و شماهم شبها قبل خواب اب نمک و سوره یس رو انجام بده راستی نمک دریا باید باشه نه تصویه شده 

تاقوزک پا باید باشه این راهکارهارو همه میتونن انجام بدن نترس باعث نمیشه که چشم سومت بازبشه این راهکار ها هیچکدوم منجر به بازشدن چشم سوم نمیشه گفتم که باخیال راحت انجام بدی خیرشو ببینی انشالله 

ببخشید چطوری میخواستن ببرن سردخونه؟مگه تا کسی فوت نکنه میتونن اصلا ببرن سردخونه؟

خب شوهرم نبود کلا چندبار بهش کد احیا زدن تا برش گردونن..گفته بودن مادرشو بیارین ببینمش می‌خوایم ببریم سرد خونه که داییش رسیدو گف اعزامش کنین

خب شوهرم نبود کلا چندبار بهش کد احیا زدن تا برش گردونن..گفته بودن مادرشو بیارین ببینمش می‌خوایم ببری ...

اسی جان گلم این فراموشیا دوسالی طول می کشه حدودا

ن اتفاقا من خیلی خیییلی گناهکارم متاسفانه...😓

دلتون‌همیشه پر از یاد خدا

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اگه داروی اعصاب نخورده بود آروم نمیشد چون همش فحش میداد بی قراری میکرد هزار بار می‌رفت اینور اونور ا ...

قبل خواب درجهت پایین یک بارسوره توحید بخونه و فوت کنه به جهت چپ وراست هربار بخونه وفوت کنه به جهت جلو وعقب بخونه و فوت کنه درخواب ازجن و شیاطبن محفوظ میمونه 

🙏دلم خوایت کمکتون کنم برای ارامش زندگیتون عزیزم اگرم همسرت نخوند توبه نیتش بخون حتما 

آیت الکرسی هم خیلی جوابه

آخرین خودکشیش میدونی کی بوده؟ ولی داغ سختی دیده

دوماه که توکما بوده بعد دوسال حافظش برگشته تازه اون موقع فهمیده همه خانوادش توتصادف فوت می کنن