چیکارش کنم روزا هی گریه میکنه میگه شب که میخوابه دوباره میره تو همون دنیا براش یک ثانیه یک سال میگذره میگه خیلی برام سخت میگذره تازه یه کمی هوشیار شده و تعریف میکنه که بالای خدا بیامرزدش و داییشو اون دنیا دیده و تعریف میکنه و همش گریه میکنه هی بغض میکنه اشک میریزه میگه وقتی میخوابم خیلی اذیت میشه برام یک سال میگذره
هنوز فک کنم کامل روحش تو این دنیا نیس اصلا یه جوریه همش حرفای تکراری میزنع همش چون ضربه مغزیش شدید بوده هنوز هوشش سر جاش نیس ولی طوری اشک میریزه انگار واقعا راست میگه وقتی خواب میره اذیت میشه چیکار کنم چه دعایی براش بخونم اذیت نشه نمیدونم چیکارش کنم دیگه از اشک ریختنش میفهمم چقد عذاب میکشه تو خواب عین اینکه میخوابه باز میره اون دنیا نمیدونم ولی میگه خیلی اذیت میشم 😮💨
وای من دق میکنم تا اون روز😭ولی هنوز امید دارم که بازم شفامیگیره امید دارم تا همون خرج عادی بشه هنوز ...
خوب میشه باور کنین فقط دست از دعا کردن برندارید ائمه و شهدا اینقدر پاک و مهربونن که کسی رو دسته خالی برنمیگردونن..هیچکس باورش نمیشد برادره من ۳ماهه اینقدر پیشرفت کنه همه میگفتن هفت هشت ماه تا یکسال طول میکشه ولی خداروشکر و ماشالله ماشالله خیلی زود خوب شد....بعضیا رو شنیدم میگن چرا از اماما چیزی باید بخوایم و باید از خوده خدا خواست ولی ماها اینا با گوشت و پوست وخونمون فهمیدیم که باید باید این بزرگوارا رو واسطه قرار بدیم چون پاک و معصوم هستن و پیش خدا اجرو قرب دارن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
صلوات خیلی میفرستم چون نذرای سنگین صلوات برمیدارم ولی غیبت زیاد میکنم گاهی عصبی میشم داد میزنم رو سر مادرم بعد خودم ناراحت میشم
خمس و روزه قضاهامو و کفاره هام مونده. 74روز روزه قضا
کلی حلالیت نگرفته. و یه گناه دیگه که عذاب وجدانش باهامه
داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد میتواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی میشود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض میشود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه. مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد. عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
برنامه زندگی پس از زندگی،یه آقایی بود که دقیقا همین حرفارو میگفت ،که من اونجا زن و بچه ی دیگه ای داشتم،یا یک نفر مجرد بود ولی اون دنیا زن و بچه داشته
خوشبحال همسرت که خدا انقدر دوستش داشته و بهش فرصت دوباره داده،به نظر من که همسرت کاملا خوب میشه و از نظر اخلاقی به یه آدم بی نظیر تبدیل میشه،تمام رفتارهای الانشم عادیه
داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد میتواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی میشود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض میشود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه. مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد. عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
نمیدونم تو زندگی بالاپایین های زیادی داشتم خیلی جاها بد گرفتار شدم نمیدونم امتحان بود قبول شدم یا رد شدم .. ولی اینو میدونم خیلی راحت میبخشم و کینه ای نیستم جز یک نفر ...یک نفر رو هیچ وقت نمیتونم ببخشم ..نمیدونم توی اون شرایط من چقد مقصرم حق اناس اون به گردن منه فقط دریک صورت همیشه میگم اگه حقی از اون به گردنمه اگه بخشید منم تمام اون سالهارو میبخشم ..ترو خدا در حق هم دعا کنیم که زود براورده میشه ...که من از این فکر خلاص شم
دقیقا جدیدنا نمیدونم چه مرگم شده خیلی نمازهام قضا میشه خیلیم نماز قضا دارم ....اراه متاسفانه ادم فرا ...
قربونت عزیزم، خدا هممون کمک کنه بتونیم خودمون رو بسازیم، التماس دعا
آنهـایـی کـه به تنهایـی پـرواز میکننـد؛ بالهـای قویتـری دارنـد. پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آنکـه به انـدازهی فاصـلهی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚
من نمی خوام تنهاش بزارم دام نمی یاد دوسش دارم خیلی افسردگی داره ایشون ۳۸سالشونه خیلی ام به قول معروف ...
نمیدونم چرا هنرمندا افسردگی دارند. ببین ایمانش چطوره؟