2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 153146 بازدید | 1597 پست
یاخدا... منم ازبابام خیلی ظلم دیدم .. حتی باعث شدخودکشی کنم.تونوجوونی ..توجوونی هم باز زجرکشیدم بارف ...

عزیزدلم کامل درکت میکنم چقدر سرنوشت شما شبیه من بوده

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ببین شما ۹۰ درصد عقیدت مربوط به دین و انتخابت رو کردی لابد از بچگی که به شما گفتن دینت مثلا اسلام ...

کی گفته شک کردن غیر مجازه خواهرم؟ به قول شهید مطهری شک، مقدمه یقین هست. شما اینها رو درباره من از کجا حدس زدید و از کجا میدونید واقعا اینطوره؟

اینها رو بیخیال، سوالم اینه اگر هیچ معرفت و اعتقاد یقینی وجود نداشته باشه، پس انسان چطور میتونه متوجه بشه راه درست چیه؟ اعتقاد درست چیه؟ دینش رو چطور انتخاب میکنه؟

(البته باز هم ربط رشته تون به این مسائل رو متوجه نشدم)

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
استارتر عزیز فقط باید صبر کنید صبر صبر صبر اینو دکتر همیشه به ما میگفتدختر من کوچولو بود که این اتفا ...

چقد سخته،😞ولی من به اونی ک اعتقاد آوردم می‌دونم نمیزارع این همه زمان ببره

حرز امام جواد براش بگیر بنداز گردنش خیلی خوبه آروم میشه ازین اماده ها ک امامزاده ها دارن ن ها باید رو پوست آهو باشه و آدابش رعایت شده باشه تو روبیکا بزن فروشگاه معجزه ادمینش حسین عبدالله زاده س من خریدم ازش میفرسته واقعا ۲ تا ۲ رکعتم نماز داره ک خیلی وقتگیره ۵۰ میگیره میده نایب میخونه برات منو خانوادم گرفتیم حرز خیلی خوبه

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
خب بهتون فرصت دادن کارای خوب بکنین

خوب بودن خیلی سخته🥺

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

تو وجود خود روح شک و تردید وجود داره و از نظر علمی اثبات نشدست روح همون ذهن و روان و من هست

عزیزم آقای موزون بارها دعوت کرده از کسانی که اطلاعات دارن بیان تا درباره این موضوع صحبت بشه حتی گفته به پزشکان خارجی و پرفسور ها نشر بدین خب چرا شما نمیرید با ایشون صحبت کنید ایشون طالب مناظره و کسب علم هستن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
۲۰ روز فک کنم

یه دوستی داشتیم آشناشون بعد ۱۳ سال از کما برگشت