2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 153146 بازدید | 1600 پست
آره باید تلاش کرد. حوادث آخرالزمان ترسناکه. انتخاب حق و تو مسیرش موندن سختهالان نزدیک سه سال نماز قض ...

قبول باشه عزیزم خدا به دلت آرامش بده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

نفرین واقعا خطرناکه من به خاطر کسی که دوسش دا‌رم خودکشی کردم ....شب تاسوعای امسال‌ دعوامون شد به روم ...

عموی منم یه مردی که دستاش مشکل داشت را مسخره می‌کرد دستاش از مچ رفت زیر دستگاه شکست گفتند شانس آورده قطع نشده

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عموی منم یه مردی که دستاش مشکل داشت را مسخره می‌کرد دستاش از مچ رفت زیر دستگاه شکست گفتند شانس آورده ...

حساب کتاب این دنیا خیلی ترسناکه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

قبول باشه عزیزم خدا به دلت آرامش بده

خدا کنه. ممنون از هم صحبتیت

انشاله عاقبت همه بخیر بشه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
خانمی که میخای علمی حرف بزنی میدونسی مرتب سلول های بدن در حال عوص شدنه . یعنی ما به اون بدنی که به د ...

من حرفی با کسی که عقایدش رو تحمیل میکنه به دیگران ندارم شنا به کتاب های آسمانی ممکنه معتقد باشید یکی دیگه نباشه 

اینایی ام که گفتین خواب صادقه نمیشه هیچ جوری ثابت کرد که دلیل اتفاق افتادنش تصادف نبوده 

خدا کنه. ممنون از هم صحبتیتانشاله عاقبت همه بخیر بشه

❤❤

حساب کتاب این دنیا خیلی ترسناکه

خودشم فهمید بعد اون هرچقدر به بقیه بد و بیراه بگه درباره اون شخص نمیگه 

اسی همسرت چند سالشه؟عمل هم کرد؟ می تونه راه بره؟

23 آره چهار تا عمل شش ساعته داشت دوتا دستش . پاش . کتفش آره راه می‌ره من وقتی شوهرم تو ایسیو بود همش گریه میکردم میگفتم خدایا شوهرم زود ب هوش بیاد پاش سیا نکنه که قطعش کنن زود عمل بشه هی گریه میکردم یه شب خواب دیدم شوهرم کنارم خوابیده یهو پتو رو زد کنار هی شوخی هی خنده گفتم وای محمد تو مگ مریض نبودی وای پات ک سالمه مگه پات نشکسته بود تو.

ولی پاش صحیح و سالم بود بعد اینکه اوردیمش خونه زیاد نشد قشنگ راه رفت ولی ما ب کسی نمیگیم ک چشمش نکنن

امیدوارم بعد خوب شدنش قدر شما رو خیلی بدونه

اتفاقا منم همین رو میگم خدا کنه بفهمه ک چقد پاش موندم سختی کشیدم بخدا هرکی بود تو این شرایط ولش میکرد من همه چیو داشتم ماشین ب نامم بود نصف خونه ب نامم بود همه اینارو ب نامم زدم ک شوهرم سر عقل بیاد زندگی کنه زندگیم درست بشه وگرنه برام مال دنیا هیچی نیس .. الان حتی مادرش همش میگه هرکی بود ولش میکرد ولی تو پاش موندی

[QUOTE=364087313]ببرش جاهای مذهبی اگه میاد اونجا انرژی مثبتش بالاس باید قرآن گوش بده باید انرژی های معنوی دریافت کنه ...[/QUOTایشون سه شغلست کارمند راه آهن پخش قطعات خوردو ونوازندگی اینقده خودشو مشغول کرده که کمتر بخوابه یعنی خودم این حدس ومی زنم واسه اداره شیفت شب برداشته ۸تا۸ ازاونجا یه سره می ره پخش روزایی ام که کارنوازندگی داره نوازندگی می کنه درکل شاید توشبانه روز یکی دوساعت توماشین توجاده بخوابن اول نمی دونستم چرااین کارومی کنه تااین که یه سری توجاده گفتم خسته ای بزن کنار یه دقیقه بخواب همون لحظه که چشماشو بست دیدم با ناله داره بامامانش صحبت می کنه تاموقع بیدارشدنش بامامانش صحبت کرد حدس زدم توخواب اینجوری اذیت می شه به خاطره اون سه سه خودشو سرگرم می کنه تاکم تربخوابه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

خیلی میگه هزار بار نوروز تکرارشون میکنه هرکیو میبینه میخواد بغض کنه هزار بار براشون تعریف می‌کنه یاد ...

ترسشو‌ بردارین بلدین ؟! حالا یا ترس حادثه افتاده تو جونش یا ترس دیدن اون عالم ،واقعا تاثیر داره ترسیدن باعث همچین چیزی میشه درکنار. بقیه شرایط 

نفرین واقعا خطرناکه من به خاطر کسی که دوسش دا‌رم خودکشی کردم ....شب تاسوعای امسال‌ دعوامون شد به روم ...

منم چون تجربه ی مشابه داشتم به استارتر گفتم ببخشه

منم یجایی بدجووور دلم شکست خیییلی بدجور

از ته دلم گفتم خدایا واگزارش میکنم به خودت خودت جوابشو بده

بعد از یمدت یه مریضی خیلی بدی گرفت

رفته بودن پیش یه سید گفته بود آه پشت سرشه...

من اونروز دلم سوخت و حلالش کردم

گفتم خدایا اگررر اگر بخاطر نفرین من بوده من نفرینمو پس میگیرم و ازش میگذرم

از اون روز به طرز معجزه اسایی حالش بهتر شد

روزی ک بردیمش خیلی اعصاب خوردی میکرد دعوا میکرد فحش میداد اینجوری نبود دکتر هم دارو. دادش ولی الان ...

وای بنده خدا چقدر تو عذابه 😞 

راه میتونه بره ؟

حالتاش طبیعیه کاملا به مرور خوب میشه

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

برادرم مثل یه بچه که تازه به دنیا اومده شده بود نمیتونست حرف بزنه نمیتونست راه بره نگاهش رو نمیتونست ...

خداکنه شوهر منم بهتر از قبل بشه چون هرچی سختی میباس کشیدم دیگ از خدا آرامش می‌خوام یه زندگی خوب بی درد و غصه همش میگم خدایا چرا همش باید از اول شروع کنیم چرا همش باید از اول