خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨👩👧👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حقیقتش من تفاوتی بین دو عکس ندیدم ولی انگاری میکاپ بلد نیستی فر مژه ریمل خط چشم باریک خیلی چشماتو تغ ...
چی بگم :/
میکاپ که بلد نیستم ،درست😅
ولی فر مژه مگه روش خاصی داره 👩🏻🦯
ریملم اورجینال و خیلی گرونه ...منظورم اینه ریملم خوبه
چطور بزنم؟
خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨👩👧👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.
فر مژه نمیبینم زده باشی قشنگ باید مژه هاتو بده بالا
مگه منظورت همون که فلزی هست و وسطش ابر ماننده ،نیست؟
فرمژه رو باید بزاری رو ریشه مژه کم کم بیاری به سمت بالا خیس هم نباشه مژه هات حالت نمیگیره ریمل باید ...
مژه ها رو خیس کنم یا ابری اونو
اصلا نمیدونستما