2777
2789

آقا یه پسری هست نه قیافه چندان جذابی داره نه تیپ خوبی میزنه موندم از چیش خوشم اومده 

اینم جدیدا منو یواشکی دید میزنه وقتی بهش نگاه میکنم نگاهشو نمیدزده! بعد هم یسری رفتارای کودکانه داره مثلا یهو سرشو با حالت تکانشی میخارونه، وقتی تو گوشی بود یهو حالت قیافشو کج کرد (انگار چیز جالبی دید). موقعی که سوار ماشین شد و ماشین حرکت کرد اولش با خنده به دوستش بای بای میکرد بعد درحالیکه بای بای میکرد به من نگاه کرد

خودشم بسیجیه ۲۲ سالشه و سال آخر حقوقه

کمک کنین نمیتونم بفهمم همیشه همینطوریه رفتاراش یا فقط وقتی پیش منه🥲😂

اگه فقط وقتی پیش منه اونطوری رفتار داشته باشه ینی روم کراشه و عصبی میشه و میخواد توجهمو جلب کنه؟ 

Mid w stu💕 Tbriz

سلیقتو بوسیدم👌😑

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه ببخشید سلیقه من پسرای نایس گای و پاکن

برسید بهم

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.