2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا مثلا منو اسی قیافه هامون زمین تا آسمون فرق داره نمیشه دوتامون یه جایی باشیم

یهو همه از اون اول رگباری بگن ترک و لر واقعا عجیبه 

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹
مرسی گلم عزیزم بنظرت عشقم برمیگرده سمتم ؟؟

🌼♥️

بله بر میگرده اما حس میکنم این روزها عصبی و غمگینه ، اخیرا تو زندگیش اتفاقای بدی افتاده که قابل حل شدنه  براش پیام بده

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

🌼♥️بله بر میگرده اما حس میکنم این روزها عصبی و غمگینه ، اخیرا تو زندگیش اتفاقای بدی افتاده که قابل ...

بله عزیزم اتفاقا مربوط به منه راجب خونوادش 

گلم میتونی حدس بزنی کی چه زمانی برمیگرده ؟؟چقدر دیگه ؟

و اینکه بنظرت خونوادش راضی میشن پاپیش بزارن برای من ؟

بله عزیزم اتفاقا مربوط به منه راجب خونوادش گلم میتونی حدس بزنی کی چه زمانی برمیگرده ؟؟چقدر دیگه ؟و ا ...

خانوادش فکر میکنن تو بلای زمدگیشونی و راضی کردنشون سخته با تلاش و استمرار طرف مقابلت امکانش زیاده 

براش پیام بدی زودتر بر میگرده عدد 3 تو ذهنم اومد ممکنه اما دقیق نمیدونم 3 ساعت دیگه سه روز دیگع سه هفته ی دیگه یا سه ماه دیگه 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خانوادش فکر میکنن تو بلای زمدگیشونی و راضی کردنشون سخته با تلاش و استمرار طرف مقابلت امکانش زیاده بر ...

بله عزیزم درسته ممنونم ازت که جواب دادی برای حاجتت حمد خوندم 🥰🥰

عزیزم من کی ازدواج دارم

با یه نفر تو رابطه هستی یا بودی که از بعضی اخلاقاتش خوشت نمیاد و رابطتون فایده ای نداره و کلا آدمی هستید که هر پسری ب دلتون نمیشینه . تو این 3 سال ازدواج داری