2777
2789
عنوان

کلا جلوگیری نمیکنم اقدامم نیستم باردارم نمیشم واااات

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 19 پست
درست میگی عزیزم حرفت عالیه از نظر مالی واقعا دیگه هیچکس نمی‌کشه الان دوستم ناخواسته باردار شده ی آزم ...

هزینه ها سرسام اوره.

اگر واقعا همه چی رواله چقدرم خوب اقدام کنین و تحت نظر باشین ولی اگر فکر میکنین ممکنه دچار چالش بشین به نظرم فعلا جلوگیری رو سفت و سخت انجام بدین.

کار یه بار میشه عزیز دلم

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

هزینه ها سرسام اوره.اگر واقعا همه چی رواله چقدرم خوب اقدام کنین و تحت نظر باشین ولی اگر فکر میکنین م ...

درسته عزیزدلم اما من خودمم هرچی بگم ک جلوگیری کنیم  همسرم واسه خودش نمیزاره میگه شد شد نشدم عب نداره😐دیگه سختیش میاد جلوگیری کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۴ماهه اقدامم یه ازمایش ساده ام فقط یکوسیصده

یکی از قرصم ۶۰تا دونه ش چهارصده

سونوگرافی هربار ۴۵۰ که چندین بار هم ازمایش و سونو باید انجام بدی

اگ از پس هزینه هاش بر نمیای جلدگیری کن

[QUOTE=364054326] درسته عزیزدلم اما من خودمم هرچی بگم ک جلوگیری کنیم همسرم واسه خودش نمیزاره میگه شد شد نشدم عب نداره 

از عواقبش بگو .

از شرایط بدی که بعدش ممکنه پیش بیاد

از چالشا ، سختیا و جنجال های پیش رو .

حتی شده به زور یه کاری کن جلوگیری کنه

اگر بازم جلوگیری نکرد شما خودت جلوگیری کن.

تا زمانی که همه چی آماده نیست خواهشا تمام تمرکزت رو جلوگیری باشه.

خدایی نکرده خدایی نکرده اون بچه یه روز ازت نپرسه واسه چی منو به دنیا آوردی وقتی شرایط نداشتی؟!!!

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵