2777
2789
عنوان

خانم ها من حساسم یا جاریم داره اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 47 پست
واقعا داری حاشیه درست میکنی و با این سبک رفتار همه از احساسات درونیت خبردار میشناگه میخوای حسادت بکن ...

خواهرمم همینو میگه . قوم شوهر هم بفهمن دیگه ولم نمیکنن.مدام مانور میدن 

چ ربطی داره خواهر منم جاریش اولین شب یلداشه براش جشن گرفت امسال سمت ما نمیادحالا شما هرجور خودت صلاح ...

خواهرتون واسه جاریش جشن گرفته؟؟ 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا بحثی شده که شما رو واسه شوهرش درنظر داشتن یا خودش همچین حسی پیدا کرده لووسترین و نخ نماترین ...

نمیدونم اما شوهرش خیلی خاله زنکه زمان مجردیش با همه دخترای فامیل لاس میزد من خودمو سنگین میگرفتم محلش نمیذاشتم میترسم پشتم چرت و پرت گفته باشه چون بهش زور داشته من محلش ندادم الان کلی چیز به ذهنم رسید شما اینجوری گفتی 😐

خودمم فکر میکنم دارم حسودی میکنم.ولی چرا باید این مراسم بگیره خودشو بندازه جلو.

چه اشکال داره 

زحمت ها و خرج ها رو اون می کنه 

بعد شما با نرفتنت هم خودتو سبک می کنی هم حسادتت رو نشون میدی 

دعوت کرده احترام گذاشته جواب احترام را با احترام بدید 

شب قبل یا بعدش می تونید بری خونه مادرتون واسه یلدا 

نمیدونم اما شوهرش خیلی خاله زنکه زمان مجردیش با همه دخترای فامیل لاس میزد من خودمو سنگین میگرفتم محل ...

اره بابا امکانش هست ولی بهش فکر نکن بی خیال 

مادرشوهر من واسه پسر دومش از فامیل هر کی رو بگی خواستگاری کرده و از دم جواب رد شنیده نه که برادرشوهرم بد باشه خییییییلی آقا و بچه مثبته ولی کاری نیست. پس انداز و شغل نداره. سنش رفته بالا و فقط یه پراید داره اونم با وام پدرش خریده 

اما الان مادرشوهرم هرجا میشینه میگه فلانی رو میخواستم واسه پسرم ولی پسند نکرد. بهمانی رو از مادرش خوشم نیومد 

درصورتیکه خودمون میدونیم جواب رد دادن حتی به چندتا از فامیلای منم خواستگاری رفته و رد شده 

الان جوری برخورد میکنه انگار همه دخترای فامیل پسمانده اینا هستن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .